Välivuosi hierojakoulussa

Hierojakoulussa saat vuodessa ammatin, joka toimii ponnahduslautana tuleviin korkeakouluopintoihisi.
Olemme vuosittain lukuisten välivuotta viettävien nuorten valinta.

  • Päiväryhmässä valmistut hierojaksi 10 kuukaudessa. Opinnot alkavat elokuussa, joten valmistujaisiasi juhlitaan siis jo ensi kesänä!
  • Voit opiskella myös viikonloppuryhmässä. Monimuoto- eli viikonloppukoulutuksen kesto on 13 kk. Tämä on hyvä valinta opiskelijalle, joka käy päivätöissä opintojen ohella tai urheilee arkisin tavoitteellisesti.
  • Meillä on sinulle työpaikka valmiina, myös osa-aikaisena! Valmistuttuasi voit jäädä töihin Terveystalo-konserniin Rela-hierojille. Osa-aikaisella sopimuksella voit rahoittaa tulevia korkeakouluopintojasi.
  • Hierojakoulu ei vaikuta korkeakoulun ensikertalaisuuteen. Emme ole korkeakoulu, joten säilytät edelleen ensikertalaisuuden.
  • Opiskelet hierojan ammatin lisäksi myös muita hyödyllisiä taitoja, kuten asiakaspalvelutaitoja sekä yrittäjyyttä.
  • Kaksi ammattia vuodessa? Voit lisäkoulutuksista valita esimerkiksi personal trainerin tai hyvinvointivalmentajan sertifikaattikoulutuksen, jotka myös suoritat välivuoden aikana.

Koulutuspaikkakunnat:

Helsinki Espoo Tampere Turku Oulu Lahti Jyväskylä Kuopio Kotka Seinäjoki Porvoo

”Ammattimaista ja laadukasta opetusta hyvässä hengessä. Kaikki mitä luvattiin myös tapahtui. Riittävästi työharjoittelua, mielestäni ammatti jonka oppii vain tekemällä. Antaa hyvät valmiudet jatko-opintoja ajatellen esim. osteopaatiksi.”

– Opiskelijan palaute

Blogista poimittua