Hei, fysioterapeutti, osteopaatti tai koulutettu hieroja, oletko kiinnostunut hieronta-alan kehittämisestä ja tulevaisuuden huippuosaajien kouluttamisesta? Tule töihin meille!

Suomen Hierojakoulut on Terveystalo-konsernin omistama, yksityinen oppilaitos, joka kouluttaa hieronnan ammattilaisia Valviran hyväksymään Koulutetun hierojan ammattitutkintoon ja erikoisammattitutkintoon. Toimimme tiiviissä yhteistyössä alan suurimman ammattihierojaverkoston Rela-hierojien kanssa.

Toimimme 11 paikkakunnalla: Helsingissä, Espoossa, Tampereella, Turussa, Lahdessa, Oulussa, Jyväskylässä, Seinäjoella, Kuopiossa, Porvoossa ja Kotkassa.

Etsimme koulutustehtävistä kiinnostuneita terveydenhuollon ammattilaisia, jolla on työkokemusta terveydenhuollon alalta, hyviä vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja sekä päivittäisen toiminnan organisointikykyä ja priorisointitaitoa.

Voit olla koulutukseltasi esimerkiksi fysioterapeutti, osteopaatti ja/tai koulutettu hieroja. Sinulla on soveltuvaa työkokemusta terveydenhuollon alalta sekä intohimoa kouluttaa, valmentaa ja kohdata ihmisiä. Toivomme sinulta määrätietoista päivittäisen toiminnan organisointikykyä ja priorisointitaitoa, asiakaslähtöistä työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja. Pystyt luomaan ympäristöösi positiivisen ja kannustavan ilmapiirin.

Tehtävässä menestystä tukevat työkokemus koulutus- ja opetustehtävistä, kokemus yrittäjänä työskentelystä sekä tavoitteellisen liiketoiminnan ymmärtäminen.

Tarjoamme:

  • Monipuolisen tehtävän nopeasti kehittyvällä toimialalla
  • Työsi tueksi ammattitaitoisen ja sitoutuneen moniammatillisen työyhteisön sekä laajan kollegaverkoston
  • Mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja rakentaa urapolkuasi ainutlaatuisella tavalla
  • Ison Terveystalo-konsernin hyvät työkäytännöt ja edut.

Kiinnostuitko?

Tiedustelut ja avoimet hakemukset:
heli.lappalainen@terveystalo.com