Meille töihin?

Oletko henkilö, jolla on paloa toimia terveyden huollon ammattilaisena, ideoita siitä mihin suuntaan alamme tulisi kehittyä sekä näkemystä siitä kuinka se tehdään? Tule töihin Suomen Hierojakouluille!

Suomen Hierojakoulut on Hierojan ammattitutkintoon valmentavaa koulutusta järjestävä perheyritys. Toimimme kahdeksalla paikkakunnalla ympäri Suomen. Vaikka päätoimialamme on hierojakoulutuksen järjestäminen, on yhtiömme liiketoiminnassa viime vuosina painottunut yhä voimakkaammin ammatinharjoittajien liiketoiminta ja sen kehittäminen.

Haemme jatkuvasti tiimeihimme mukaan innokkaita, motivoituneita ja tiedonjanoisia henkilöitä; hierojia, fysioterapeutteja, naprapaatteja, osteopaatteja  ja kiropraktikoita.

Meillä pääset kehittämään osaamistasi

Tavoitteenamme on tarjota laajalle asiakaskunnallemme myös laadukkaat ja monipuoliset terveydenhuollon ammattilaisten palvelut. Haemme jatkuvasti tiimeihimme mukaan innokkaita, motivoituneita ja tiedonjanoisia  henkilöitä; hierojia, fysioterapeutteja, naprapaatteja, osteopaatteja ja kiropraktikoita.

Toimintaympäristönä koulumme kannustavat myös ammattilaista opiskelemaan ja kehittämään sekä  ylläpitämään omaa ammattitaitoaan. Toimipaikkamme tarjoavatkin ammattilaiselle poikkeuksellisen ja monipuolisen  työympäristön; useat vakituiset ammatinharjoittajamme ovat mukana mm. opiskelijoiden valvontatyössä. Kokeneimmat ammattilaisemme voivat edetä myös opetustyöhön ja sitä kautta jatkuvasti laajenevan organisaatiomme muihin tehtäviin. Opetustyö on siitä kiinnostuneelle yksi mahdollisuus kehittää osaamistaan ja löytää tällä alalla työhön sekä omaan kehittymiseen uusia ulottuvuuksia.

Hae meille töihin!

Jos olet hoitotyötä tekevä terveydenhuollon ammattihenkilö, haluat nähdä erilaisia vaihtoehtoja omalla urapolullasi, etsit mahdollisuuksia vaihtaa kaupunkia yhtiön sisällä, etsit vakautta ja toimivaa organisaatiota, jossa on erilaisia mahdollisuuksia omaan ammatilliseen kehittymiseen, Suomen hierojakoulut voi hyvinkin olla Sinun paikkasi!

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus: 

heli.lappalainen@suomenhierojakoulut.fi