Välivuosi edessä? 7 syytä viettää välivuosi Suomen Hierojakouluilla

Vietä välivuosi hierojakoulussa – valmistu vuodessa ja poimi reppuun useita hyödyllisiä taitoja!

Välivuosi valmistumisen jälkeen tulossa? Miltä kuulostaisi välivuosi, jossa valmistut hierojan ammattiin vuodessa? Olemme vuosittain useiden välivuotta viettävien nuorten valinta, muun muassa näistä seitsemästä syystä!

Valitse, opiskeletko arkisin vai viikonloppuisin

Monimuoto- eli viikonloppuryhmä on varma valinta opiskelijalle, joka käy arkisin töissä. Viikonloppuryhmä tapaa lähiopetuksessa noin joka toinen viikonloppu, jolloin se soveltuu myös ulkopaikkakunnalta käsin opiskelevalle.
Helsingissä ja Tampereella vaihtoehtona on myös arkimonimuotoryhmä, jolloin opiskelu tapahtuu maanantai- ja tiistai-iltaisin.

Päiväopinnoissa lähiopetusta järjestetään arkipäivisin, mutta valmistuminen on nopeampaa: Päiväryhmän opinnot kestävät vain 10 kuukautta, kun taas monimuotoryhmät juhlivat valmistujaisiaan 13 kuukauden opiskelun jälkeen.

Valmistuneilla opiskelijoillamme on suora väylä työllistyä Terveystalo-konserniin

Sisaryhtiömme Rela-hierojat työllistää meiltä valmistuneet opiskelijat. Työpaikkoja on n. 80 ympäri Suomen, eli todennäköisesti myös tulevalla opiskelupaikkakunnallasi! Voit myös vaikuttaa työsopimuksesi tuntimäärään, ja työskennellä koulutettuna hierojana korkeakouluopintojesi sallimissa rajoissa.

Opit asiakaspalvelu- ja yrittäjyystaitoja

Suomen Hierojakoululla opiskelijat tekevät hierontoja aidoissa asiakastilanteissa, mikä vahvistaa hierojan osaamisen lisäksi myös alasta riippumatta tärkeitä asiakaspalvelu- sekä vuorovaikutustaitoja. Opinnoissa käsitellään myös laajasti yrittäjyyteen liittyviä teemoja.

Voit räätälöidä opinnot tavoitteitasi vastaaviksi

Monipuoliset lisäkoulutukset mahdollistavat sen, että voit opiskella juuri sellaiseksi hieronta-alan ammattilaiseksi kuin itse haluat. Sinulla on mahdollisuus opiskella vaikkapa kaksi ammattia saman välivuoden aikana – esimerkiksi hierojan ja personal trainerin kombolle on taatusti kysyntää.

Hierojakoulu ei vaikuta korkeakoulun ensikertalaisuuteen

Emme ole korkeakoulu. Vaikka opiskelet hierojakoulussa, säilytät korkeakoulujen ensikertalaisuuden.

Hierojakoulutus tulee urheilua, harjoittelua ja valmennusta

Oletko aktiivinen liikkuja tai kiinnostaako liikunta-ala? Hieronta auttaa urheilusuorituksista palautumista, mutta teoreettinen osaaminen auttaa myös hahmottamaan eri harjoitusten vaikutuksia kehossa. Hierojakoulutuksen myötä urheilijat ja valmentajat voivat saavuttaa parempia ammatillisia tuloksia.

Autat ihmisiä ja tuota hyvinvointia

Hierontaan tulon syynä on usein erilaiset lihaskireydet ja jäykkyydet, akuutit tai krooniset kiputilat, stressi, rentoutuminen, palautumisen tarve tai urheilijan lihashuolto. Oikein ajoitettu hieronta myös nopeuttaa erilaisista vammoista toipumista.

Hierojana pääset auttamaan ihmisiä ja tuottamaan heille hyvää oloa kehossaan – millä on positiivinen vaikutus myös henkiseen hyvinvointiin.

Lue välivuotta viettäneiden opiskelijoiden tarinoita