Välivuosi edessä? 7 syytä viettää välivuosi hierojakoulussa

Vietä välivuosi hierojakoulussa – valmistu vuodessa, ja poimi reppuun useita hyödyllisiä taitoja!

Välivuosi lukion jälkeen tulossa? Miltä kuulostaisi välivuosi, jossa valmistut hierojan ammattiin vuodessa?

Monet opiskelijoistamme ovat välivuotta viettäviä. Välivuosi hierojakoulussa on mahdollista myös silloin, kun olet töissä. Monimuoto-opinnoissa opiskelet lähijaksoja vain viikonloppuisin.

Hierojana rahoitat myöhempiä korkeakoulu-opintojasi

Monet korkeakouluopiskelijoista tekee osa-aikaista työtä opintojensa ohella. Jos taskussasi on jo koulutetun hierojan ammatti, sinun on helppo työskennellä osa-aikaisesti terveydenhuolto- tai liikunta-alan yrityksen palveluksessa tai jopa itsenäisenä yrittäjänä. Hierojan ammatti ei vaadi suuria investointikuluja, joten senkin vuoksi ammatti sopii opiskelijalle.

Tiesitkö, että Suomen Hierojakoulut työllistää valmistuneita opiskelijoita? Tälläkin hetkellä meillä työskentelee koulutettuja hierojia, jotka harjoittavat hierojan ammattia opintojensa ohella.

Opit asiakaspalvelutaitoja

Suomen Hierojakoululla opiskelijat tekevät hierontoja aidoissa asiakastilanteissa, mikä vahvistaa hierojan osaamisen lisäksi myös alasta riippumatta tärkeitä asiakaspalvelu- sekä vuorovaikutustaitoja.

Voit räätälöidä opinnot tavoitteitasi vastaaviksi

Onko haaveissa esimerkiksi fysioterapeutin ammatti tai ala liikunnan parissa? Monipuolisilla lisäkoulutuksillamme voit räätälöidä opintojasi tukemaan kiinnostuksen kohteitasi ja tulevaisuuden suunnitelmiasi. Hierojakoulu antaa hyvät eväät myös naprapaatin, osteopaatin, kiropraktikon tai liikuntalääketieteen opintoihin. Tai vaikkapa myös tradenomiksi – olethan jo opiskellut yrittäjyyttä hierojakoulussa!

Suomen Hierojakouluilla voit myös suorittaa personal trainerin pätevyyden – eli kaksi ammattia alle vuodessa!

Hierojakoulu ei vaikuta korkeakoulun ensikertalaisuuteen

Vaikka opiskelet hierojakoulussa, säilytät korkeakoulujen ensikertalaisuuden.

 

”Koska hierojan ammattia voi harjoittaa myös muiden opintojen ohella, tartuin tilaisuuteen”

Lue Tiian tarina välivuodesta hierojakoulussa

Lue kokemustarina >

 

Hierojia tarvitaan aina

Tuki- ja liikuntaelinvaivojen yleistyessä hierojia tarvitaan aina. Voit monipuolistaa osaamistasi lisäkoulutuksilla ja lisäkursseilla, ja täten lisätä palveluidesi kysyntää.

Hierojan koulutus tukee urheilua, harjoittelua ja valmennusta

Oletko itse aktiivinen liikkuja tai kiinnostaako liikunta-ala? Hieronta auttaa urheilusuorituksista palautumista, mutta teoreettinen osaaminen auttaa myös hahmottamaan eri harjoitusten vaikutuksia kehossa. Hierojakoulutuksen myötä urheilijat ja valmentajat voivat saavuttaa parempia ammatillisia tuloksia.

Autat ihmisiä ja tuotat hyvinvointia

Hierontaan tulon syynä on usein erilaiset lihaskireydet ja jäykkyydet, akuutit tai krooniset kiputilat, stressi, rentoutuminen, palautumisen tarve tai urheilijan lihashuolto. Oikein ajoitettu hieronta myös nopeuttaa erilaisista vammoista toipumista.

Hierojana pääset auttamaan ihmisiä ja tuottamaan heille hyvää oloa kehossaan – parantaen samalla asiakkaasi henkistä hyvinvointia.