Lisäkoulutus luo uudenlaisia uramahdollisuuksia

Suomen Hierojakouluissa voit valita erilaisia lisäkoulutuksia perusopintojesi oheen juuri oman kiinnostuksesi mukaisesti. Kaikki lisäkoulutukset tukevat erinomaisesti toisiaan ja kehittävät osaamistasi tulevana terveydenhuoltoalan ammattihenkilönä.:

  • Urheiluhieronta

  • Personal trainer

  • Purentalihashieronta

  • Trigger- ja faskiahieronnan perusteet

  • Elintapavalmentaja

  • Ravitsemusvalmentaja

Urheiluhieronta on suosituin lisäkoulutuksemme

Urheiluhieronta on yksi hieronnan erikoisalue. Siinä hieroja tutustuu urheilufysiologian perusteisiin ymmärtääkseen valmentamisen keskeisiä lainalaisuuksia. Opiskelija harjoittelee näitä käytännössä oman hierottavan urheilijan kanssa. Hierojaopiskelija tukee urheilijaa ja tämän kehonhuoltoa osana tavoitteellista harjoittelua opiskeluvuoden aikana. Työskentely urheilijan kanssa ohjaa opiskelijaa ymmärtämään vammojen syntymekanismeja omassa lajissaan sekä erilaisten hierontamenetelmien vaikutuksia eri harjoituskausilla.

Urheiluhierojan lisäopinnoissa opiskelija saa itselleen monipuoliset tiedot ja taidot työskennellä urheilijoiden kanssa. Opinnot sopivat erityisen hyvin opiskelijoille, jotka ovat itse urheilijoita tai valmentajia, tai haluavat työskennellä urheilun ja urheilijoiden parissa.

Hinta: 500 €

NHA Personal Trainer™ -sertifiointikoulutus

Opiskelijoillamme on mahdollisuus suorittaa maailman arvostetuin ACE Personal Trainer -sertifikaatti edullisimpaan hintaan Suomessa! Kouluttajana toimii yhteistyökumppanimme Nordic Health Academy, joka on johtava elintapahoidon ammattilaisten kouluttaja Suomessa.
Koulutuksessa opiskelija saa haltuunsa personal training -asiantuntijoiden kehittämät, tieteelliseen tutkimukseen perustuvat valmennustyökalut sekä elintapaohjauksen taidot, joilla toimia asiakkaan henkilökohtaisena valmentajana.

Ammatillisesti hierojan ja personal trainerin koulutukset täydentävät toisiaan erinomaisesti. Molemmissa ammateissa asiakasryhmä on sama ja koulutukset tarjoavat kokonaisvaltaisen ymmärryksen sekä monipuoliset keinot rakentaa asiakkaalle kestävää hyvinvointia. Hieroja ja personal trainerin koulutuskokonaisuus tarjoaa erinomaiset edellytykset toimia monipuolisena terveydenhuoltoalan asiantuntijana.

Koulutuksen järjestäjä on yhteistyökumppanimme Nordic Health Academy. Suomen Hierojakoulujen opiskelijana saat kuitenkin tämän NHA:n koulutuksen etuhintaan!

Hinta: 1185 €

> Lue lisää hierojan ja personal trainerin ammattien yhdistämisestä
> Koulutuksen esittely nha.fi:ssä

Purentalihashieronta

Koulutuksessa käsitellään kasvojen alueen, purentalihasten, kaulan sekä niska-hartiaseudun käsittelyä tilanteessa, jossa asiakkaan päänsärky tai niska- ja hartiaseudun lihaksiston jännitys johtuu esimerkiksi hampaiden narskuttelusta, purentaongelmista tai muusta suun alueen jännitystilasta.

Purentalihashierontaa tekevän hierojan tyypilliset asiakkaat ovat istumatyötä tekevät, hartiajännittäjät ja stressaantuneet henkilöt. Myös tapaturma voi olla syynä purentalihasten oireiluun. Koska näyttöpäätetyö on entistä yleisempää, valitsemalla purentalihashieronnan lisäkoulutuksen opiskelija varmistaa kysyntää ammattitaidolleen suuren asiakasjoukon parissa.

Hinta: 250 €

Trigger- ja faskiahieronnan perusteet

Faskiat muodostavat koko kehoa peittävän verkoston, jonka jännitystilat, kiinnikkeisyys ja liukuominaisuuksien heikentyminen voi johtaa pitkäaikaisiin kiputiloihin ja kehon liikkuvuuksien rajoituksiin.

Koulutuksessa opit faskiarakenteiden teorian ja faskian merkityksen tuki- ja liikuntaelinsairauksissa ja niiden hoitamisessa. Lisäksi opit kattavan paketin erilaisia hoitotekniikoita faskiarakenteiden manuaaliseen käsittelyyn.

Hinta: 350 €

NHA Elintapavalmentaja™ -sertifiointikoulutus

Elintapavalmentajan lisäkoulutuksessa opiskelijamme saavat ainutlaatuisen osaamisen asiakkaan ohjaamiseen kohti pysyvää elämäntapamuutosta. Koulutuksessa opitaan oikeat ja tieteellisesti todistetut lähestymistavat yksilölliseen valmentamiseen, joilla asiakas oppii liikkumaan ja syömään terveellisemmin sekä sisäistämään terveelliset elämäntavat. Hierojana ja elintapavalmentajana voit tukea asiakkaasi sekä kehon että mielen hyvinvointia kokonaisvaltaisemmin ja tarjota eväät käänteentekevään muutokseen.

Koulutuksen järjestäjä on yhteistyökumppanimme Nordic Health Academy. Suomen Hierojakoulujen opiskelijana saat kuitenkin tämän NHA:n koulutuksen etuhintaan!

Hinta: 955 €

> Koulutuksen esittely nha.fi:ssä

NHA Ravitsemusvalmentaja™ -sertifiointikoulutus

Koulutuksessa opit ravitsemustieteen teoriaa ja käytäntöä huomioon ottaen muun muassa liikunnallisen elämäntavan sekä yleisimmät krooniset sairaudet. Opiskelija saa myös valmiudet ja yleisimmät työvälineet käytännön ravitsemusohjaukseen asiakkaalleen.

Koulutuksen järjestäjä on yhteistyökumppanimme Nordic Health Academy. Suomen Hierojakoulujen opiskelijana saat kuitenkin tämän NHA:n koulutuksen etuhintaan!

Hinta: 955 €

> Koulutuksen esittely nha.fi:ssä

Blogista poimittua