Hierojan työllistyminen

Hierojia tarvitaan aina: Meillä on sinulle työpaikka valmiina!

Valmistuttuaan Suomen Hierojakoulujen opiskelijat voivat jäädä heti töihin sisaryritykseemme Terveystalo Rela-hierojille. Rela-hierojat on Suomen suurin hieronta-alan ketjuyritys ja alan kiistaton markkinajohtaja. Työllistyä voi heti valmistujaisten jälkeen omalle työharjoittelupaikalleen tuttuun työyhteisöön ja opintojen aikana kerrytetyn vakituisen asiakaskunnan pariin, tai mille tahansa muulle Rela-hierojien 80 toimipisteelle ympäri Suomen. Tutustu Rela-hierojien urasivuun >

Mahdollisuus myös lisävastuullisiin tehtäviin

Rela-hierojilla työskentelee valmistuneita koulutettuja hierojia, jotka hinnoittelevat palvelunsa itse oman koulutuksensa ja osaamisensa mukaan. Erikoisammattitutkinnon tai sen osia suorittaneet palvelevat erikoishierojina.

Lisävastuuta haluaville Rela-hierojilla voi toimia lisäksi myös seuraavissa lisätehtävissä:

  • Mentorit ovat hierojia, jotka auttavat hierojaopiskelijoita työharjoittelun aikana. Mentoreita tarvitaan toimipisteillä, joissa on opiskelijahierontaa, mutta ei Suomen Hierojakoulujen henkilökuntaa. Mentorit ohjaavat opiskelijan asiakastyöskentelyä ja ovat opiskelijan lähin tuki toimipisteen arjessa.
  • Toimipaikanpäälliköt pyörittävät päivittäistä arkea toimipisteellään. He valvovat toimipaikan siisteyttä, varmistavat työvuorot ja perehdyttävät uudet hierojat. Toimipaikanpäälliköllä on keskeinen rooli vastaanoton positiivisen ilmapiirin ylläpidossa.

Kokeneimmat ammattilaiset voivat edetä myöhemmin opetustyöhön.

Opetustyö on siitä kiinnostuneelle yksi mahdollisuus kehittää osaamistaan ja löytää hyvinvointialalla omaan työhön sekä siinä kehittymiseen uusia ulottuvuuksia. Koska toimimme useilla paikkakunnilla, myös työskentelypaikan vaihtaminen koulujemme välillä on mahdollista muuton osuessa kohdalle.

Opettajilta vaadimme työkokemusta terveydenhuollon alalta, hyviä vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja sekä päivittäisen toiminnan organisointi- ja priorisointitaitoa.

Oletko jo valmis terveydenhuollon ammattilainen ja kiinnostunut opetustehtävästä? Tule meille töihin >

Blogin poimintoja