Yhdistä hierojan ja personal trainerin ammatti (kaksi ammattia vuodessa!)

Opiskellessasi hierojan ammattitutkintoa Suomen Hierojakouluissa voit suorittaa lisäkoulutuksena myös kansainvälisesti tunnustetun ACE Personal Trainer -sertifikaatin. Kaikki tämä onnistuu vain 11-13 kuukaudessa.

Kaksi ammattia vuodessa

Tahdotko luoda uraa terveydenhuollon arvostettuna ammattilaisena? Opiskellessasi hierojan ammattitutkintoa Suomen Hierojakouluissa voit suorittaa lisäkoulutuksena myös kansainvälisesti tunnustetun ACE Personal Trainer -sertifikaatin. Kaikki tämä onnistuu vain 11-13 kuukaudessa.

Jo hierojan ammattitutkinto yksinään antaa uuden potkun urallesi. Kun yhdistät siihen laadukkaat personal trainerin opinnot, olet varmuudella etulyöntiasemassa työmarkkinoilla.

  • Monipuolistat ammattitaitoasi ja täten lisäät palveluidesi houkuttelevuutta
  • Saat kokonaisvaltaisen ymmärryksen sekä monipuoliset keinot rakentaa asiakkaalle kestävää hyvinvointia
  • Lisäät yrittäjyyden turvaa, kun kaikki panostus ei jää yhden ammatin varaan. Asiakaskuntasi on kuitenkin hyvin samanlainen.

Personal trainerin tittelin voi ansaita usealla tavalla. Suomen Hierojakoulujen opiskelija saa sertifikaattikoulutuksen huikeaan etuhintaan yhteistyökumppaniltamme Nordic Health Aceademylta. ”Uskomme, että nimikettä voi kantaa ylpeästi vasta sitten, kun on hankkinut vankan koulutuspohjan, joka varmistaa asiantuntevan ja kokonaisvaltaisen ohjauksen jokaiselle asiakkaalle”, sanoo Nordic Health Academyn toimitusjohtaja Tapani Määttä. Nordic Health Academyn koulutuksen sisältö perustuu vahvasti tieteelliseen tutkimustyöhön. ACE Personal Trainer -sertifikaatti kuuluu alan arvostetuimpiin, ja sen takana on kansainvälinen organisaatio. Ei ole sattumaa, että monet ACE Personal Trainer -sertifikaattiin johtavaa koulutusta tarjoavat tahot maailmalla ovat korkeakouluja ja yliopistoja.

> Tutustu personal trainerin koulutukseen NHA:n sivuilta

Personal trainerin koulutus tuo paljon lisätyökaluja hierojan ammattiin. Hieroja pystyy opastamaan asiakasta venytyksissä ja laatimaan hänelle yksinkertaisia harjoituksia ongelma-alueille. Sen sijaan personal trainerilla on ammattitaitoa luoda kokonaisvaltaisempia harjoitusohjelmia eri tavoitteita silmällä pitäen. Vastaavasti hierojan koulutuksessa anatomian tarkkuus on parempi.

Paremmat työllistymismahdollisuudet

Suurin osa hierojista ja personal trainereista työskentelee yrittäjinä, mihin yhdistelmätutkinto tarjoaa loistavan pohjan. Koulutukset täydentävät toisiaan, sillä personal trainerien ja hierojien asiakasryhmät ovat hyvin samankaltaiset.

Asiakas valitsee yleensä nettisivujen perusteella, kenelle hän tulee ohjattavaksi. Tässä kohtaa ammattinimikkeiden ja koulutuksen monipuolisuus nousee merkittävään asemaan. Hierojan ja personal trainerin tutkinnot kertovat asiakkaalle, että osaaminen on laaja-alaista.

Samalla monipuolinen koulutus luo turvaa yrittäjälle, kun kaikki panostus ei jää yhden ammatin varaan. Asiakkaiden määrä voi vaihdella esimerkiksi hieronnassa ajankohdan mukaan, jolloin tilannetta voi kompensoida tekemällä enemmän personal trainerin töitä.

NHA:n Personal trainerin sertifikaattikoulutus ei vaadi erityistä pohjakoulutusta, joten opiskelemaan voi tulla erilaisista lähtökohdista.

Poimintoja blogista