fbpx

Lisäkoulutus luo uudenlaisia uramahdollisuuksia

Suomen Hierojakoulut tarjoavat monipuolisesti erilaisia lisäkoulutusmahdollisuuksia. Voit täydentää hierojaopintojasi seuraavilla lisäopinnoilla:

  • Urheiluhieronta

  • Kuntosalivalmentaja

  • Firstbeat hyvinvointiasiantuntija 

  • Fysioterapian lisäopinnot

Suomen Hierojakouluissa voit valita erilaisia lisäopintoja perusopintojesi oheen juuri oman kiinnostuksesi mukaisesti. Valittavana on urheiluhierojan, kuntosalivalmentajan, Firstbeat hyvinvointiasiantuntijan sekä fysioterapian lisäopintoja. Kaikki lisäosat tukevat erinomaisesti toisiaan ja kehittävät osaamistasi tulevana terveydenalan ammattilaisena. Voit suorittaa lisäopintoja kaikissa kahdeksassa koulussamme.

Urheiluhieronta suosituin lisäopintokokonaisuus

”Hieronta on merkittävä osa urheilijan lihashuoltoa. Sillä voidaan ehkäistä vammojen syntyä, edistää niistä toipumista ja parantaa palautumista sekä edellytyksiä maksimaalisille urheilusuorituksille.”

Suomen Hierojakouluilla voit opiskella urheiluhierojan lisäopintokokonaisuuden muiden opintojesi ohella. Tästä kokonaisuudesta saat erikoisosaamisen, jonka turvin osaat työskennellä urheilijoiden lihashuollon ja harjoittelun tukena. Opiskeluun sisältyy valmennuksen ja urheiluhieronnan perusteet, urheiluteippauksen ja -ravitsemuksen perusteet sekä käytännön toteutus oman urheilijan kanssa.

 

Urheiluhieronnasta hyötyä tulevaisuuteen

Suomen Hierojakoulujen urheiluhieronnan opiskelijat harjoittelevat urheiluhierontaa käytännössä oman hierottavan urheilijan kanssa.

Urheiluhieronta on yksi hieronnan erikoisalue. Siinä hieroja tutustuu urheilufysiologian perusteisiin ymmärtääkseen valmentamisen keskeisiä lainalaisuuksia. Opiskelija harjoittelee näitä käytännössä oman hierottavan urheilijansa kanssa. Hierojaopiskelija tukee urheilijaa ja tämän kehonhuoltoa osana tavoitteellista harjoittelua opiskeluvuoden aikana. Työskentely urheilijan kanssa ohjaa opiskelijaa ymmärtämään vammojen syntymekanismeja omassa lajissaan sekä erilaisten hierontamenetelmien vaikutuksia eri harjoituskausilla.

Urheiluhierojan lisäopinnoissa saat itsellesi monipuoliset tiedot ja taidot työskennellä urheilijoiden kanssa. Opinnot  sopii erityisen hyvin opiskelijoille, jotka ovat itse urheilijoita/valmentajia tai haluavat työskennellä urheilun ja urheilijoiden parissa.

Urheiluhieronnan lisäopinnot järjestetään vain arkisin.

Huom! Kysessä ei ole urheiluhierojan erikoisammattitutkinto (Urheiluhieroja EAT)

Fysioterapiaopinnot 10op

Suomen Hierojakoulut on Suomen ainoa hierojakoulutusta tarjoava yritys, jossa voit suorittaa  fysioterapiaopintoja hierojaopintojen ohella.

Opiskelijanamme voit hyödyntää hierojaopintoja yhdistettynä tarjoamaamme lisäopetukseen ja suorittaa näin  10 op laajuisen opintokokonaisuuden fysioterapian ensimmäisen vuoden opinnoista (fysioterapiaopinnot 10 op). Opinnot toteutetaan tenttimällä, verkko-opintojen avulla ja osa käytännön opetuksen kautta. Opinnot on toteutettu yhteistyössä Jyväskylän avoimen ammattikorkeakoulun kanssa ja Jyväskylän avoin ammattikorkeakoulu vastaa opintojaksojen hyväksynnästä. Opintoja varten sinun ei tarvitse matkustaa Jyväskylään, vaan johtajaopettajat toimipaikoillamme vastaavat käytännön järjestelyistä.

Fysioterapia on suosittu koulutusala, jossa opiskelupaikoista on kova kilpailu. Suuri osa Fysioterapeuteista on myös yrittäjiä kuten suuri osa hierojistakin. Hierojakoulutukseemme kuuluvat kattavat anatomian ja fysiologian perusteet, jotka auttavat sinua niin mahdollisessa pääsykokeessa kuin fysioterapiaopintojenkin aikana. Meiltä saamasi korkealaatuisen koulutuksen ansiosta sinulla on mahdollisuus saavuttaa hyvät pohjatiedot fysioterapian keskeisistä aihealueista. Lisäksi hierojilla on hyvä teoreettinen ja käytännön kokemus asiakkaan kohtaamisesta, ihmiskehosta sekä sen hyvinvoinnin ylläpitämisestä.

Lisätietoja fysioterapian opinnoista voi kysyä toimipaikkojemme koulunjohtajilta!

Kuntosalivalmentajan lisäkoulutus

Yhteistyössä Trainer4Youn kanssa tarjoamme hierojaopiskelijoille kuntosalivalmentajan koulutuksen erittäin edullisesti!

Opiskelijanamme sinulla on mahdollisuus toteuttaa opintojen ohessa myös Trainer4You Kuntosalivalmentaja -koulutus erittäin opiskelijaystävälliseen hintaan. Trainer4You Kuntosalivalmentaja -koulutus tarjoaa tietotaidon asiakkaiden kuntosalivalmentamiseen sekä oman harjoittelun kehittämiseen.

Loppukokeen hyväksytysti suorittanut opiskelija saa Trainer4You:n lisensoiman Kuntosalivalmentajan todistuksen. Kuntosalivalmentajan koulutus muodostaa yhden neljänneksen Trainer4You:n tarjoamasta Personal Trainer –koulutuskokonaisuudesta. Mikäli opiskelija on myöhemmin halukas tekemään PT–tutkintokokonaisuuden kokonaisuudessaan, voi puuttuvat opinnot suorittaa suoraan Trainer4You:n kautta. Tällöin Kuntosalivalmentajan opinnot hyväksi luetaan ja oppilaan tarvitsee suorittaa vain puuttuvat kurssiosiot.

”Ammatillisesti hierojan ja kuntosalivalmentajan koulutukset täydentävät erinomaisesti toisiaan.”

Kummassakin on sama potentiaalinen asiakasryhmä ja koulutukset tarjoavat kokonaisvaltaisen ymmärryksen ja monipuoliset keinot rakentaa asiakkaalle kestävää hyvinvointia.  Hierojan ja kuntosalivalmentajan koulutuskokonaisuus tarjoaa erinomaiset edellytykset toimia monipuolisena hyvinvoinnin asiantuntijana.

HUOM! Opintokokonaisuus edellyttää ajoittaisia viikonloppuopintoja myös päiväryhmän opiskelijoilta.

 

Firstbeat hyvinvointiasiantuntijan lisäkoulutus

Suomen Hierojakoulut tekee yhteistyötä Firstbeat Technologiesin kanssa ainoana alan kouluttajana Suomessa ja sinulla on nyt mahdollisuus hyödyntää tämän yhteistyön hedelmiä edullisen lisäkoulutuksen muodossa!

Ainutlaatuinen yhteistyömme terveysteknologian huipputekijän Firstbeatin kanssa mahdollistaa sinulle hyvinvointiasiantuntijan lisäkoulutuksen opiskelujesi ohessa!

Firstbeat on Suomalainen terveysteknologian edelläkävijä, jonka analytiikkaa löytyy maailman tunnetuimmilta laiteosaajilta. Yhtiö tekee maailmanlaajuisesti yhteistyötä mm. yli 1000 ammattilaisurheilujoukkueen kanssa. Suomessa Firstbeat hyvinvointianalyysi on tarjolla palveluna  kaikissa suurissa suomalaisissa terveysalan yrityksissä. Firstbeat on tutkinut sykevälivaihtelua ja kehittänyt sen mittausteknologiaa jo yli 20 vuotta. Näiden teknologioiden nousu onkin alallamme tällä hetkellä suuri trendi.

Opintojesi ohessa sinulla on mahdollisuus valmentaa itsesi Firstbeat hyvinvointiasiantuntijaksi ja saada valmiudet tarjota tulevaisuudessa asiakkaillesi Firstbeat hyvivointianalyysia ja sen tulkintaa yhtenä yrityksesi palveluista.

Loppukokeen hyväksytysti läpäissyt opiskelija saa itselleen todistuksen Firstbeat Hyvinvointianalyysin käyttäjäkoulutuksesta ja hän voi näin toimia palvelun tarjoajana. Koulutuksesta vastaa Firstbeat Technologies ja se toteutetaan lukuvuoden aikana suurelta osin verkko-opintoina.

Tutustu Hyvinvointianalyysiin sekä koulutuskokonaisuuteen linkkien takaa!

Lisäopintojen hinnasto

Urheiluhieroja

400€

Kuntosalivalmentaja

550€

Firstbeat 

500€

Fysioterapia 8-10op

250€

Lisäkoulutuksien hinnat lisätään peruskoulutuksen hintaan.