Lisäkoulutus luo uudenlaisia uramahdollisuuksia

Voit täydentää hierojaopintojasi seuraavilla Nordic Health Academyn (NHA) lisäopinnoilla:

  • Personal trainer

  • Behavior Change Specialist

Suomen Hierojakouluissa voit valita erilaisia lisäopintoja perusopintojesi oheen juuri oman kiinnostuksesi mukaisesti. Valittavana on personal trainerin ja Behavior Change Specialistin lisäopinnot. Kaikki lisäosat tukevat erinomaisesti toisiaan ja kehittävät osaamistasi tulevana terveydenalan ammattilaisena.

Personal trainerin lisäkoulutus

Opiskelijoillamme on mahdollisuus suorittaa maailman arvostetuin ACE Personal Trainer -sertifikaatti edullisimpaan hintaan Suomessa! Kouluttajana toimii yhteistyökumppanimme Nordic Health Academy, joka on johtava elintapahoidon ammattilaisten kouluttaja Suomessa.
Koulutuksessa opiskelija saa haltuunsa personal training -asiantuntijoiden kehittämät, tieteelliseen tutkimukseen perustuvat valmennustyökalut sekä elintapaohjauksen taidot, joilla toimia asiakkaan henkilökohtaisena valmentajana.

Ammatillisesti hierojan ja personal trainerin koulutukset täydentävät toisiaan erinomaisesti. Molemmissa ammateissa asiakasryhmä on sama ja koulutukset tarjoavat kokonaisvaltaisen ymmärryksen sekä monipuoliset keinot rakentaa asiakkaalle kestävää hyvinvointia. Hieroja ja personal trainerin koulutuskokonaisuus tarjoaa erinomaiset edellytykset toimia monipuolisena terveydenhuoltoalan asiantuntijana.

> Lue lisää hierojan ja personal trainerin ammattien yhdistämisestä

Behavior Change Specialistin lisäkoulutus

Behavior Change Specialistin lisäkoulutuksessa opiskelijamme saavat ainutlaatuisen osaamisen asiakkaan ohjaamiseen kohti pysyvää elämäntapamuutosta. Koulutuksessa opitaan oikeat ja tieteellisesti todistetut lähestymistavat yksilölliseen valmentamiseen, joilla asiakas oppii liikkumaan ja syömään terveellisemmin sekä sisäistämään terveelliset elämäntavat.

Koulutuksen järjestää yhteistyökumppanimme Nordic Health Academy ja se on suunnattu mm. terveydenhuoltoalan ammattilaisille. Hierojana ja Behavior Change Specialistina voit tukea asiakkaasi sekä kehon että mielen hyvinvointia kokonaisvaltaisemmin ja tarjota eväät käänteentekevään muutokseen.

Lisäopintojen hinnasto

Personal trainer

995 €

Behavior Change Specialist

450 €

Lisäkoulutuksien hinnat lisätään peruskoulutuksen hintaan.