Hierojakoulu Hämeenlinnassa

Voit opiskella Suomen Hierojakouluilla Hämeenlinnasta käsin. Koulutus vaatii käyntiä lähiopetuksessa Suomen Hierojakoulujen koulutusyksikössä. Hämeenlinnalaiselle opiskelijalle suosittelemme monimuoto-opintoja Pirkanmaan, Espoon, Päijät-Hämeen tai Helsingin Hierojakoulussa.

Monimuoto- eli viikonloppuopintojen aikataulu:

  • Teoriaopinnot ovat lauantaisin ja sunnuntaisin klo 9–12, jolloin läsnäolo koulutusyksikössä on pakollista. Kouluvuoden aikana on satunnaisia etäopiskeluviikonloppuja.
  • Klinikka- eli työharjoittelua tehdään perjantaisin klo 16–12 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin klo 13–17. Klinikkaharjoittelu suoritetaan joko koululla tai opiskelijan valitsemalla Rela-hierojien vastaanotolla
  • TAMPEREELLA JA HELSINGISSÄ voit valita myös arkimonimuoto-opinnot, jolloin lähiopetus ja työharjoittelu suoritetaan joka viikko maanantaisin ja tiistaisin klo 17–21.

Muut ajat monimuotoryhmällä on vapaata tai itsenäistä opiskelua, jolloin opinnot soveltuvat hyvin esimerkiksi työssä käyvälle.
Monimuotoryhmän lisäksi koululla opiskelee päiväryhmä, joka opiskelee koululla joka arkipäivä.

Työharjoittelupaikkasi

Työharjoittelupaikkasi sijaitsee koululla tai Rela-hierojat Oy:n vastaanotolla Hämeenlinnan keskustassa. Vastaanotto sijaitsee uusissa, valoisissa tiloissa osoitteessa Sibeliuksenkatu 4. Taustatukenasi toimivat vastaanoton koulutetut hierojat, joilla on pitkä kokemus opiskelijan työharjoittelun ohjaamisesta.

Valmistuttuasi voit jäädä töihin Hämeenlinnan vastaanotolle tai muulle valitsemallesi Rela-Hierojien toimipisteelle.

Huomaathan, että koulutuksen alussa työssäoppimista on koulun vastaanotolla.

Lähiopetus

Suosittelemme sinulle:

Muut yksikkömme:

Turku Jyväskylä Kuopio Oulu Seinäjoki Kotka Porvoo

 

Kysyttävää? Opiskeluun ja hakemiseen liittyvä neuvonta: niko.rekola@suomenhierojakoulut.fi