Räätälöi opintojasi tavoitteidesi mukaisesti – millainen ammattilainen Sinä haluat olla?

Vuosittain meiltä valmistuu lukuisia uusia, raudanlujia hieronta-alan ammattilaisia. Tämä ei kuitenkaan tarkoita lukuisia samanlaisia ammattilaisia – jokainen on saanut mahdollisuuden räätälöidä koulutuksestaan oman, tavoitteitaan ja mielenkiinnon kohteitaan vastaavan polun.

Vuosittain meiltä valmistuu lukuisia uusia, raudanlujia hieronta-alan ammattilaisia. Tämä ei kuitenkaan tarkoita lukuisia samanlaisia ammattilaisia – jokainen on saanut mahdollisuuden räätälöidä koulutuksestaan oman, tavoitteitaan ja mielenkiinnon kohteitaan vastaavan polun. Toiselle vaakakupissa tärkeintä on ollut tietynlaiset asiakkaat, toiselle ammatin monipuolisuus, toiselle taas jotain ihan muuta. Millainen ammattilainen Sinä haluat olla?

Esimerkkejä erilaisia koulutuskokonaisuuksista

Hieroja + personal trainer

Hierojalla ja personal trainerilla on sama asiakasryhmä ja koulutukset tarjoavat kokonaisvaltaisen ymmärryksen sekä monipuoliset keinot rakentaa asiakkaalle kestävää hyvinvointia.

Hieroja + elintapavalmentaja

Elintapavalmentajana voit ohjata asiakastasi kohti pysyvää elämäntapamuutosta. Hierojana ja elintapavalmentajana voit tukea asiakkaasi sekä kehon että mielen hyvinvointia kokonaisvaltaisesti.

Hieroja + urheiluhieronta

Valitsemalla urheiluhieronnan sinulla on mahdollisuus laajentaa hierontapalveluitasi myös tavoitteellisille urheilijoille. Urheiluhieronnan tekniikoita voit soveltaa myös niin tavallisille salikävijöille kuin istumatyöntekijöillekin.

Hieroja + purentalihashieronta

Syvennä osaamistasi pään ja leukojen alueen kiputiloista. Purentalihashieronnalla autat asiakasta esimerkiksi yöllisen narskutuksen aiheuttaman kivun ja niskahartia-seudun kiputilojen kanssa.

Hieroja + trigger- ja faskiahieronnan perusteet

Lisäkoulutus vastaa liikkuvuuden edistämisen koulutukseen. Lisäkoulutuksessa hieroja oppii hyödyntämään triggerpisteiden painantaa sekä faskiahierontaa osana omaa työskentelyään.

Tai hieroja

Hieronnan ammattitutkinto antaa sellaisenaankin kaiken tiedon ja taidon, mitä tarvitsee toimiakseen terveydenhuollon ammattilaisena. Erikoistumisopintoja ehtii käydä myöhemminkin, kun alaan on tutustunut tarkemmin.