Meille töihin opintojesi jälkeen!

Suurin osa valmistuneista hierojista toimii yrittäjinä. Joka vuosi osa kouluistamme valmistuneista hierojista osa jääkin meille töihin ammatinharjoittajaksi. Toimipisteissämme ympäri Suomea toimii n. 150 kouluistamme valmistunutta hierojaa palvelemassa laajaa asiakaskuntaamme.

Ammatinharjoittajiemme kautta opiskelija pääsee kurkistamaan hierojayrittäjän arkeen jo opiskeluaikana. Työskentelyn aloittaminen valmistumisen jälkeen on meillä helppoa, sillä asiakkaat, työyhteisö ja toimintatavat ovat jo ennestään tuttuja!

Työympäristönä koulumme ovat nuorekkaita ja jatkuvasti kehittyviä. Se kannustaa myös ammattiin valmistunutta opiskelemaan lisää sekä kehittämään omaa ammattitaitoaan.

Kokeneemmat ammattilaisemme voivat edetä myöhemmin myös opetustyöhön ja sitä kautta mahdollisesti organisaatiomme muihin tehtäviin.

 

Opetustyö on siitä kiinnostuneelle yksi mahdollisuus kehittää osaamistaan ja löytää hyvinvointialalla omaan työhön sekä siinä kehittymiseen uusia ulottuvuuksia. Koska toimimme useilla paikkakunnilla, myös työskentelypaikan vaihtaminen koulujemme välillä on mahdollista muuton osuessa kohdalle.

Jos haluat nähdä erilaisia vaihtoehtoja omalla urapolullasi, etsit mahdollisuuksia vaihtaa kaupunkia yhtiön sisällä, etsit vakautta ja toimivaa organisaatiota,  jossa on erilaisia mahdollisuuksia omaan ammatilliseen kehittymiseen, Suomen hierojakoulut voi hyvinkin olla Sinun paikkasi opintojen jälkeen!