Viimeinen hakupäivä: 19. elokuuta 2024

Sijainnit: Espoo, Helsinki, Jyväskylä, Kotka, Kuopio, Lahti, Oulu, Seinäjoki, Tampere, Turku

Hieronnan ammattitutkinnon näyttöön valmistava koulutus

Olen kiinnostunut

HIERONNAN AMMATTITUTKINNON NÄYTTÖÖN VALMISTAVA KOULUTUS (10-13KK)

Tervetuloa hakemaan hieronnan ammattitutkinnon näyttöön valmistavaan koulutukseen!

Suomen Hierojakoulut on Terveystalon omistama ja Suomen suurin hierojakouluttaja.

Hae mukaan hierojakoulutukseen tällä lomakkeella. Hakemuksesi vastaanottamisen jälkeen saat meiltä kutsun koulutusinfoon viimeistään seitsemän arkipäivän kuluessa.

Seuraava hieronnan ammattitutkintoon valmistava koulutus alkaa

Koulutus pidetään 10 paikkakunnalla Espoossa, Helsingissä, Jyväskylässä, Kotkassa, Kuopiossa, Lahdessa, Oulussa, Seinäjoella, Tampereella ja Turussa. Voit valita hakemuksessa itsellesi ensisijaisen koulutuspaikkakunnan ja vaihtoehtoiset koulutuspaikkakunnat.

Suomen Hierojakoulujen tarjoama koulutus valmistaa opiskelijan hieronnan ammattitutkinnon näyttöjen suorittamiseen. Hieronnan ammattitutkinnon suorittanut henkilö voi työskennellä hierojana itsenäisenä yrittäjänä tai toisen yrityksen palveluksessa terveydenhuollon ammattihenkilönä.

Koulutuksesta

SORA-lainsäädäntö, Hieronnan ammatti- ja erikoisammattitutkinnon terveydentilaan liittyvät vaatimukset

Opiskelijaksi hakeutuvan terveydentilaan tai toimintakykyyn liittyvä seikka ei saa olla esteenä opiskelijaksi ottamiselle.

Opiskelijaksi ei kuitenkaan voida ottaa sitä, joka ei ole terveydentilaltaan tai toimintakyvyltään kykenevä opintoihin liittyviin käytännön tehtäviin tai työssäoppimiseen, jos valtioneuvoston asetuksissa (1032 ja 1033/2011) määritellyissä sosiaali-, terveys- ja liikunta-alan tutkinnoissa opintoihin liittyvät turvallisuusvaatimukset sitä edellyttävät ja jos estettä ei voida kohtuullisin toimin poistaa.

Henkilön terveydentilan tai toimintakyvyn osalta tulee arvioida mahdollisten sairauksien aiheuttamat rajoitteet ja sairauksien yksilöllinen hoitotilanne.

Opiskelijaksi ottamisen esteenä voi olla

Tutustu Suomen Hierojakoulut Oy:n tietosuojaselosteeseen.

Tietoa yrityksestä

Suomen Hierojakoulut Oy on Terveystalo-konsernin omistama yksityinen oppilaitos, jonka palveluun kuuluvat hieronnan ammattitutkintoon valmentava hierojakoulutus sekä lisäkoulutukset terveydenhuoltoalan ammattilaisille.

Suomen Hierojakoulut tunnetaan laadukkaasta opetuksesta ja vahvasta yhteistyöstä Rela-hierojat Oy:n ammattilaisverkoston kanssa. Kahdesti vuodessa starttaavan hierojakoulutuksen kesto on 10–13 kk ja koulutusta järjestetään jopa 10 paikkakunnalla: Helsingissä, Espoossa, Tampereella, Turussa, Oulussa, Lahdessa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Seinäjoella ja Kotkassa.

Voit lukea lisää koulutuksesta ja tutustua opiskelijatarinoihin Suomen Hierojakoulujen verkkosivuilta.

Yhteyshenkilö

Niko Rekola
Lähetä sähköpostia

Olen kiinnostunut