Opiskelijamme työllistyvät Rela-hierojille: Vaihtoehtoja myös lisävastuuta kaipaaville!

Rela-hierojilla työskentelee yksityisyrittäjinä toimivia koulutettuja hierojia, jotka hinnoittelevat palvelunsa itse. Tämän lisäksi Rela-hierojille on mahdollista päästä lisävastuullisiin tehtäviin.

Sisaryrityksemme Rela-hierojat on Suomen suurin hieronta-alan ketjuyritys: Yrityksellä on jopa 80 toimipaikkaa ympäri Suomen ja lisää on tulossa! Kaikkien koulujemme tiloissa on Rela-hierojien vastaanotto.

Suorittaessaan opintoihin kuuluvaa työharjoittelua opiskelijamme pääsevät seuraamaan hierojayrittäjän todellista arkea valitsemallaan Rela-hierojien toimipisteellä. Valmistujaisten jälkeen opiskelija voi jäädä töihin Rela-hierojilla tutuksi tulleeseen työyhteisöön ja käytänteisiin, unohtamatta opintojen aikana kerättyä vakituista asiakaskuntaa!

Mihin tehtäviin Rela-hierojilla pääsee töihin?

Rela-hierojilla työskentelee yksityisyrittäjinä toimivia koulutettuja hierojia, jotka hinnoittelevat palvelunsa itse. Jos hieroja on suorittanut erikoisammattitutkinnon tai sen osia, voi työskennellä erikoishieroja-nimikkeellä.

Tämän lisäksi Rela-hierojille on mahdollista päästä seuraaviin lisävastuullisiin tehtäviin:

  • Mentorit ovat hierojia, jotka auttavat hierojaopiskelijaa työharjoittelun aikana. Mentorit työskentelevät toimipisteillä, joissa on opiskelijahierontaa, mutta ei Suomen Hierojakoulujen henkilökuntaa. Mentorit ohjaavat opiskelijaa asiakastyössä ja ovat opiskelijan lähin tuki toimipisteen arjessa.
  • Toimipaikanpäälliköt pyörittävät toimipisteensä päivittäistä arkea. He valvovat siisteyttä, varmistavat työvuorot ja perehdyttävät uudet hierojat.

Jäämällä töihin Rela-hierojille voit vastavalmistuneena hyödyntää Rela-hierojien valmista asiakaskuntaa, monikanavaista markkinointia, lisäkoulutusmahdollisuuksia, IT-tuen ja kirjanpitopalvelun, sekä paljon muuta! Lue lisää Rela-hierojien verkkosivuilta.