Suomen Hierojakoulut Oy

Suomen Hierojakoulut oy on Suomen suurin koulutetun hierojan ammattitutkintoon valmentavaa koulutusta tarjoava kotimainen yritys. Tarjoamme ammattiin valmentavaa koulutusta ja hierontapalveluita kahdeksalla eri paikkakunnalla.

Suomen Hierojakoulut on vuonna 1994 perustettu kotimainen yritys. Yrityksellämme on toimipisteet kahdeksalla paikkakunnalla ympäri Suomen: Helsingissä, Espoossa, Jyväskylässä, Oulussa, Kuopiossa, Seinäjoella, Kotkassa ja Porvoossa.

Opettajiemme korkean koulutustason ansiosta voimme tarjota opiskelijoillemme monipuolisia opintopolkuja esimerkiksi urheiluhieronnan ja fysioterapian parissa. Lisäksi meillä voi opiskella saman lukuvuoden aikana vaikkapa kuntosalivalmentajaksi tai FirstBeat asiantuntijaksi. Opintojen jälkeen opiskelijoillamme tulee olemaan erinomaiset mahdollisuudet mihin tahansa terveydenhuollon tai liikunnan alalle.

Tarjoamme myös kaikissa toimipisteissämme edullisen opiskelijahieronnan lisäksi koulutettujen hierojien ja opettajiemme hierontapalveluita. Yrityksessämme palvelee n. 150 ammatinharjoittajaa opiskeijoidemme lisäksi. Lisäksi tarjolla on erilaisia erikoishoitoja riippuen toimipisteestä. Tarjoamme myös työhyvinvoinnin palveluita yrityksille.