fbpx

Yhdistä hierojan ja kuntosalivalmentajan koulutus!

Suomen Hierojakoulut ja Suomen suurin personal trainer -koulutusyritys Trainer4You tarjoavat hierojakoulutuksen kyljessä myös Trainer4You:n Kuntosalivalmentaja-koulutuksen.

Trainer4You on suomalainen personal training -osaamisen uranuurtajayritys joka kouluttaa liikunta- ja hyvinvointialalle uusia valmentajia. Personal trainer -koulutuksen lisäksi Trainer4You tarjoaa syventäviä erikoistumisopintoja alalla jo toimiville. Kuntosalivalmentaja -koulutuksen avulla Suomen Hierojakoulujen oppilaat voivat laajentaa tarjontaansa myös valmennuksen puolelle.

Lukuvuoden kestävän koulutuslinjan jälkeen opiskelija valmistuu Koulutetuksi hierojaksi ja saa Trainer4You:n Kuntosalivalmentaja -lisenssitodistuksen.

Kuntosalivalmentajan koulutus muodostaa yhden kolmanneksen Trainer4You:n tarjoamasta Personal trainer –koulutuskokonaisuudesta. Mikäli opiskelija haluaa myöhemmin suorittaa koko PT-koulutuskokonaisuuden, voi puuttuvat opinnot suorittaa suoraan Trainer4You:n kautta.

Hierojan ja kuntosalivalmentajan ammatillinen osaaminen on huippuyhdistelmä, kun haluat erottua joukosta ja tarjota asiakkaillesi kokonaisvaltaista osaamista.

Lue lisää koulutustarjonnastamme täältä.