fbpx

Joululahjaksi lahjakortti hierontaan!

15.11.2021 - Vinkit

Hyvä olo on joulun paras lahja!

Mitä joululahjaksi? Tänä vuonna pukinkonttiin halutaan entistä enemmän merkityksellisiä lahjoja.

Anna lahjaksi hyvää oloa. Hierontalahjakortti on lähimmäisesi hyvinvoinnin tukemista: Kukapa ei kaipaisi arjen keskelle rentouttavaa hetkeä, joka myös avaa vaivaavat lihaskireydet? Unelmalahja niin toimistotyöläiselle, fyysistä työtä tekevälle kuin aktiiviselle urheilijallekin!

4 syytä lahjoittaa hieronta joululahjaksi

  1. Hoitoja jokaisen makuun. Hierontalahjakortti oikeuttaa klassisen ja urheiluhieronnan palveluihin, mutta myös moneen muuhun! Toimipisteestämme riippuen palveluntarjontaamme kuuluu myös akupunktio, purentalihashieronta, kinesioteippaus, naprapatia, osteopatia.. mitä vain, monipuolisesti elämäntilanteeseen katsomatta!
  2. Erinomainen lahja ihmiselle, joka ei halua tavaraa.
  3. Konkreettista apua moneen vaivaan.. ja vaivojen ennaltaehkäisyyn. Hieronta hoitaa kehoa ja sekä lieventää että ennaltaehkäisee niin stressiä kuin kehon kireyksiä ja kipujakin. Oli tarve mikä tahansa, tämän ohella hieronta on jokaisen omaa aikaa rentoutua ja nauttia hyvästä olosta.
  4. Lahjakortti ei ole kallis lahja – mutta sillä saa paljon. Hyödynnä opiskelijahieronnan kiistaton hinta-laatusuhde: Esimerkiksi 30 € lahjakortilla saa jo kaksi 25 minuutin opiskelijahierontaa, tai yhden 50 minuutin hieronnan.

Tilaa hierontalahjakortti verkkokaupasta

Osta lahjakortti – tai ahkerammin hieronnassa käyvälle jopa sarjakortti – verkkokaupastamme tai suoraan toimipisteeltämme.
Lahja- ja sarjakortit ovat voimassa 6/12 kk ja toimivat kaikilla toimipisteillämme Espoossa, Helsingissä, Porvoossa, Kotkassa, Oulussa, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Seinäjoella.