Suomen Hierojakoulut ja Trainer4You yhteistyöhön!

Suomen hierojakoulut ja Suomen suurin personal trainer -koulutusyritys Trainer4You aloittavat yhteistyön. Ensi syksystä alkaen kaikki Suomen hierojakoulut tarjoavat hierojakoulutuksen kyljessä myös Trainer4You:n Kuntosalivalmentaja-koulutusta.

Trainer4You on suomalainen personal training -osaamisen uranuurtajayritys joka kouluttaa liikunta- ja hyvinvointialalle uusia valmentajia ja tarjoaa yritysasiakkaille fyysistä hyvinvointia edistäviä palveluita. Trainer4You:n Kuntosalivalmentaja -koulutuksen avulla Suomen hierojakoulujen oppilaat voivat laajentaa tarjontaansa myös valmennuksen puolelle.

Hierojan ja personal trainerin ammatillinen osaaminen on huippuyhdistelmä kun hyvinvoinnin ammattilainen haluaa erottua ja tarjota kokonaisvaltaista osaamista asiakkaiden käyttöön.

– Yhdistämällä voimamme Trainer4You:n kanssa voimme tarjota parasta mahdollista koulutusta niin hierojakoulutuksen kuin personal training -koulutusosaamisen ympärillä. Uskomme että tästä tulee opiskelijoitamme ammatillisesti erittäin paljon hyödyttävä yhteistyö, Suomen Hierojakoulujen rehtori Olli Hakola toteaa.

Lue täältä lisää Suomen hierojakoulujen koulutusvalikoimasta!

Kuva: Trainer4You