Suomen Hierojakoulut ja Firstbeat Technologies Oy yhteistyöhön

Suomen Hierojakoulut ja stressin ja palautumisen mittaamisen pioneeriyritys Firstbeat tarjoavat yhdessä hyvinvointianalyysiin keskittyvää koulutusta uudelle lukuvuodelle.

Firstbeat on kansainvälinen hyvinvoinnin, huippu-urheilun ja kuluttajatuotteiden parissa toimiva yritys, jonka kehittämä sydämen sykevälianalyysi auttaa parantamaan suorituskykyä ja hyvinvointia. Monitieteiseen tutkimukseen perustuva analyysi tuottaa henkilökohtaista tietoa stressistä, palautumisesta ja liikunnan vaikutuksista.

Suomen Hierojakoulujen Klassinen hieronta ja Firstbeat Hyvinvointianalyysin käyttäjäkoulutus -linjalla oppilas suorittaa klassisen hierojan koulutuksen lisäksi Firstbeat Hyvinvointianalyysin käyttäjäkoulutuksen.

Oppilas oppii käyttämään Firstbeat Hyvinvointianalyysia siten, että voi hyödyntää sitä täysivaltaisesti omassa asiakastyössään. Koulutus järjestetään yhteistyössä Firstbeatin kanssa ja se suoritetaan verkko-opintoina.

Firstbeat Hyvinvointianalyysin käyttäjäkoulutus sopii erityisen hyvin terveyden, hyvinvoinnin ja liikunnan ammattilaisille, jotka haluavat ottaa Firstbeat Hyvinvointianalyysin osaksi palvelutarjontaansa.

Tutustu koulutuksen sisältöön täältä https://suomenhierojakoulut.fi/koulutus/hyvinvointianalyysi/