fbpx

Koulumme avaavat ovensa jälleen 14.5.2020!

 

Oppilashieronnat ovat taas saatavilla 14.5.2020 alkaen. Voit varata aikasi torstaista 7.5.2020 lähtien normaalisti ajanvarauksesta toimipisteistämme tai nettiajanvarauksesta.

Yrittäjinä toimivat koulutetut hierojamme tarjoavat edelleen palveluitaan toimipisteillämme normaalien aukioloaikojemme puitteissa. Mikäli aukioloaikaa joudutaan hetkellisesti muuttamaan, tiedotamme siitä toimipaikkakohtaisesti nettisivuillamme ja Facebookissa.

Toimipaikoillamme toiminta keskittyy hoitohuoneisiin, jossa tilan hygieniataso on erittäin korkea (käsienpesu ja pintojen puhdistaminen jokaisen asiakkaan jälkeen). Myös yleisten tilojen kosketuspinnat desinfioidaan kerran tunnissa.

Riskiryhmät

Tietyt ryhmät ovat sairautensa tai sen hoidon vuoksi muita alttiimpia saamaan vakavan koronavirusinfektion. Tämänhetkisen tiedon perusteella  (18.3.2020) riskiryhmään kuuluvat:

 • Yli 70-vuotiaat henkilöt

Lisäksi vakavan koronavirusinfektion vaaraa erityisesti iäkkäillä voivat lisätä sellaiset sairaudet, jotka merkittävästi huonontavat keuhkojen tai sydämen toimintaa tai elimistön vastustuskykyä. Tällaisia ovat esimerkiksi seuraavat pitkäaikaissairaudet:

 • Vaikea-asteinen sydänsairaus
 • Huonossa hoitotasapainossa oleva keuhkosairaus
 • Diabetes, johon liittyy elinvaurioita
 • Krooninen maksan tai munuaisen vajaatoiminta
 • Vastustuskykyä heikentävä tauti, esim. leukemia tai lymfooma
 • Tauti, johon saat vastustuskykyä heikentävää hoitoa (esim. elinsiirto, solunsalpaajat)
 • Lisätietoa löydät täältä

Erityisesti yli 70 vuotiaille suosittelemme kotona pysymistä ja ihmiskontaktien välttämistä.  Hierontaan hakeutumisen tarvetta pyydämme arvioimaan erityisen suurta harkintaa noudattaen. Mikäli teillä on kysymyksiä aiheeseen liittyen, olettehan yhteydessä toimipaikkamme ajanvaraukseen,  jossa koulutetut hierojamme vastaavat kysymyksiinne.

Mitä olemme tehneet?

 • Huolehdimme aktiivisesti käsihygieniasta.
 • Emme kättele asiakkaita turhaa kosketusta välttääksemme.
 • Hierontatilat desinfioidaa jokaisen hieronnan jälkeen.
 • Noudatamme kollektiivisesti päivitettyjä hygieniaohjeita ja suoritamme kaikissa yleisissä tiloissa kosketuspintojen desinfioinin kerran tunnissa.
 • Olemme linjanneet, että ulkomailta tulevat odottavat 14 vrk ennen kuin tulevat tiloihimme, oireita ei saa olla. Tämä koskee kaikkia asiakkaita, henkilöstöä, ammattilaisia ja opiskelijoita.
 • Toivomme myös asiakkaidemme kiinnittävän erityistä huomiota käsihygieniaan hoitolaan saapuessaan.
 • Seuraamme jatkuvasti tilanteen kehittymistä ja noudatamme viranomaisten antamia ohjeita.

Saavuttehan paikalle täsmällisesti. Vältämme ruuhkaa aulatiloissamme ja pyrimme ohjaamaa ihmiset odottamaan lähelle hoitohuoneita. Ensimmäisellä  käynnillä esitietolomakkeen täyttöä varten on hyvä varata jonkin verran aikaa. Ettehän saavu hoitoon flunssaisena tai puolikuntoisena. Mikäli joudutte perumaan aikanne, teettehän sen peruutuskäytännön mukaisesti 12h ennen varattua hoitoaikaa. Mikäli sinä tai läheisenne olette vierailleet lähiaikoina ulkomailla, odotattehan 14 vrk ennen hoitoon saapumista.

Suomen Hierojakoulujen lahjakortit

Suomessa vallitsevien poikkeusolojen vuoksi kaikki Suomen Hierojakoulujen 1.4- 31.7.2020 ostetut lahjakortit ovat voimassa pidennetyn ajan. Tällä aikavälillä ostettujen lahjakorttien voimassaolo on 10 kuukautta ostopäivästä alkaen. Tämä koskee niin hierojakouluiltamme kuin verkkokauppamme kautta ostettuja lahjakortteja.

Onko Sinulla lahjakortti, joka on mennyt vanhaksi poikkeusolon aikana?

Jatkamme lahjakorttisi voimassaoloaikaa 4 kuukautta, kun tulet seuraavan kerran meille asiakkaaksi, kuitenkin viimeistään 31.7.2020. Korvaamme tällöin jo vanhaksi menneen lahjakorttisi uudella, jonka voimassaoloaika on 4kk. Sinun ei tarvitse olla meihin yhteydessä etukäteen, ota vain vanhentunut lahjakortti mukaasi tullessasi hoitoon.

Kiitos kun luit tämän tiedotteen! Haluamme kiittää asiakkuudestasi hierojakouluillamme. Teemme edelleen kaikkemme varmistaaksemme  turvallisen ja miellyttävän hierontakokemuksen toimipaikallamme, nyt ja tulevaisuudessa.

Ennaltaehkäistään viruksen leviämistä yhdessä!

Kati Krogerus, toimitusjohtaja

Suomen Hierojakoulut Oy