Suomen Hierojakoulut Oy tiedottaa koronatilanteeseen liittyen:

Koronavirus -tartuntariskien välttämiseksi olemme päättäneet sulkea koulumme oppilastoiminnan osalta aikavälillä 18.3.-13.4.2020. Tällä aikavälillä emme tarjoa opiskelijoillemme opetusta emmekä opiskelijahierontapalveluita asiakkaillemme.

Yrittäjänä toimivat koulutetut hierojamme tarjoavat palveluitaan edelleen koulullamme. Noudatamme hoitolaitoksessamme erityistä huolellisuutta hoitolan yleiseen siisteyteen ja hygieniaan. Toivomme myös asiakkaidemme kiinnittämään erityistä huomiota käsihygieniaan hoitolaan saapuessaan.

Ethän saavu hoitoon flunssaisena tai puolikuntoisena! Mikäli kuulut johonkin riskiryhmään, suosittelemme arvioimaan erittäin kriittisesti hierontaan tulemista.

Lue tästä koko tiedotteemme!

Suomen Hierojakoulujen laadukkaat hyvinvoinnin palvelut

Suomen Hierojakouluilla on kahdeksan eri toimipistettä ympäri Suomen: Helsingissä, Espoossa, Jyväskylässä, Oulussa, Kuopiossa, Seinäjoella, Kotkassa ja Porvoossa. Tarjoamme kaikilla toimipisteillämme hierojakoulutuksen lisäksi erilaisia hyvinvoinnin palveluita.

Opiskelijoiden hierontapalvelut

Kaikilla toimipisteillämme palvelee hierojakoulutuksen opiskelijoita. Opiskelijahieronnat ovat käynnissä lukuvuoden ajan, eli elokuun lopusta toukokuun loppuun. Opiskelijahierontaa ei ole saatavilla kesäisin ja juhlapyhinä.

Koulutettujen hierojien palvelut

Toimipisteillämme ympäri Suomen toimii noin 150 kouluistamme valmistunutta koulutettua hierojaa: valmistuneita hierojia (työkokemusta alle 1 vuosi) ja ammattilaisia hierojia sekä hierojaopettajia. Koulutetut hierojamme palvelevat myös kesäisin ja muina lukuvuoden ulkopuolisina ajankohtina.

Muut palvelut

Riippuen toimipisteestä tarjoamme myös esimerkiksi fysioterapiapalveluita, hierontaa faskiatekniikoin, akupunktiota, kuivaneulausta, purentalihashierontaa, kinesioteippausta sekä jäsenkorjausta. Kaikkien toimipisteidemme palveluihin kuuluu myös hierontapalvelut yrityksille.

 


 

Lue lisää palveluistamme täältä!

Tarkista toimipisteidemme yhteystiedot, palvelut ja hinnastot niiden omilta sivuilta

HELSINKI  ESPOO  JYVÄSKYLÄ  KUOPIO  OULU  SEINÄJOKI  KOTKA  PORVOO