Suomen Hierojakoulut Oy tiedottaa koronatilanteeseen liittyen:

Oppilashieronnat ovat taas saatavilla 14.5.2020 alkaen. Voit varata aikasi torstaista 7.5.2020 lähtien normaalisti ajanvarauksesta toimipisteistämme tai nettiajanvarauksesta.

Yrittäjänä toimivat koulutetut hierojamme tarjoavat palveluitaan koulullamme kuten ennenkin aukioloaikojen puitteissa.Olemme tehneet myös muutoksia lahjakorttien voimassaoloon liittyen. Voit lukea näistä myös lisää alla olevasta tiedotteesta.

Noudatamme hoitolaitoksessamme erityistä huolellisuutta hygienian suhteen. Välttääksemme ruuhkia, toivomme että saapuisit hierontaan tarkasti omalle ajallesi. Toivomme myös asiakkaidemme kiinnittämään erityistä huomiota käsihygieniaan hoitolaan saapuessaan.

Ethän saavu hoitoon flunssaisena tai puolikuntoisena! Mikäli kuulut johonkin riskiryhmään, suosittelemme arvioimaan erittäin kriittisesti hierontaan tulemista.

Lue tästä koko tiedotteemme!

Lue tästä tiedote lahjakorteista

Suomen Hierojakoulujen laadukkaat hyvinvoinnin palvelut

Suomen Hierojakouluilla on kahdeksan eri toimipistettä ympäri Suomen: Helsingissä, Espoossa, Jyväskylässä, Oulussa, Kuopiossa, Seinäjoella, Kotkassa ja Porvoossa. Tarjoamme kaikilla toimipisteillämme hierojakoulutuksen lisäksi erilaisia hyvinvoinnin palveluita.

”Aivan loistava henkilökunta ja ammattitaitoisia opiskelijoita, jotka oppivat todella nopeasti! Talossa erinomainen tunnelma jokaisella henkilöllä! 😊”

– Juuso K. / Seinäjoki

”Opiskelijalla todella varmat ja hyvät otteet. Saatiin selkä auki, jäi positiivinen fiilis kaikinpuolin. Voin suositella!”

– Kira P. / Helsinki

”Neljäs kerta tänään opiskelijahierontaa. Joka kerta osaavaa, napakkaa ja asiantuntevaa palvelua. Loistava hinta-laatu -suhde! Suosittelen!”

– Irma H.  / Helsinki

”Hyvä, osaava henkilökunta ja motivoituneet opiskelijat. Kokemukset useammalta vuodelta erinomaiset! 😊”

– Tyyne H. / Kuopio

Opiskelijoiden hierontapalvelut

Kaikilla toimipisteillämme palvelee hierojakoulutuksen opiskelijoita. Opiskelijahieronnat ovat käynnissä lukuvuoden ajan, eli elokuun lopusta toukokuun loppuun. Opiskelijahierontaa ei ole saatavilla kesäisin ja juhlapyhinä.

Koulutettujen hierojien palvelut

Toimipisteillämme ympäri Suomen toimii noin 150 kouluistamme valmistunutta koulutettua hierojaa: valmistuneita hierojia (työkokemusta alle 1 vuosi) ja ammattilaisia hierojia sekä hierojaopettajia. Koulutetut hierojamme palvelevat myös kesäisin ja muina lukuvuoden ulkopuolisina ajankohtina.

Muut palvelut

Riippuen toimipisteestä tarjoamme myös esimerkiksi fysioterapiapalveluita, hierontaa faskiatekniikoin, akupunktiota, kuivaneulausta, purentalihashierontaa, kinesioteippausta sekä jäsenkorjausta. Kaikkien toimipisteidemme palveluihin kuuluu myös hierontapalvelut yrityksille.

 


 

Lue lisää palveluistamme täältä!

Tarkista toimipisteidemme yhteystiedot, palvelut ja hinnastot niiden omilta sivuilta

HELSINKI  ESPOO  JYVÄSKYLÄ  KUOPIO  OULU  SEINÄJOKI  KOTKA  PORVOO