Suomen Hierojakoulujen laadukkaat hyvinvoinnin palvelut

Suomen Hierojakouluilla on kahdeksan eri toimipistettä ympäri Suomen: Helsingissä, Espoossa, Jyväskylässä, Oulussa, Kuopiossa, Seinäjoella, Kotkassa ja Porvoossa. Tarjoamme kaikilla toimipisteillämme hierojakoulutuksen lisäksi erilaisia hyvinvoinnin palveluita.

”Aivan loistava henkilökunta ja ammattitaitoisia opiskelijoita, jotka oppivat todella nopeasti! Talossa erinomainen tunnelma jokaisella henkilöllä! 😊”

– Juuso K. / Seinäjoki

”Opiskelijalla todella varmat ja hyvät otteet. Saatiin selkä auki, jäi positiivinen fiilis kaikinpuolin. Voin suositella!”

– Kira P. / Helsinki

”Neljäs kerta tänään opiskelijahierontaa. Joka kerta osaavaa, napakkaa ja asiantuntevaa palvelua. Loistava hinta-laatu -suhde! Suosittelen!”

– Irma H.  / Helsinki

”Hyvä, osaava henkilökunta ja motivoituneet opiskelijat. Kokemukset useammalta vuodelta erinomaiset! 😊”

– Tyyne H. / Kuopio

Opiskelijoiden hierontapalvelut

Kaikilla toimipisteillämme palvelee hierojakoulutuksen opiskelijoita. Opiskelijahieronnat ovat käynnissä lukuvuoden ajan, eli elokuun lopusta toukokuun loppuun. Opiskelijahierontaa ei ole saatavilla kesäisin ja juhlapyhinä.

Koulutettujen hierojien palvelut

Toimipisteillämme ympäri Suomen toimii noin 150 kouluistamme valmistunutta koulutettua hierojaa: valmistuneita hierojia (työkokemusta alle 1 vuosi) ja ammattilaisia hierojia sekä hierojaopettajia. Koulutetut hierojamme palvelevat myös kesäisin ja muina lukuvuoden ulkopuolisina ajankohtina.

Muut palvelut

Riippuen toimipisteestä tarjoamme myös esimerkiksi fysioterapiapalveluita, hierontaa faskiatekniikoin, akupunktiota, kuivaneulausta, purentalihashierontaa, kinesioteippausta sekä jäsenkorjausta. Kaikkien toimipisteidemme palveluihin kuuluu myös hierontapalvelut yrityksille.

 


 

Lue lisää palveluistamme täältä!

Tarkista toimipisteidemme yhteystiedot, palvelut ja hinnastot niiden omilta sivuilta

HELSINKI  ESPOO  JYVÄSKYLÄ  KUOPIO  OULU  SEINÄJOKI  KOTKA  PORVOO