fbpx

Tammikuussa 2021 alkavat

MONIMUOTORYHMÄT

Seinäjoki Jyväskylä Porvoo

Kiinnostaako hyvinvointiala? Vai onko mielessäsi uusi suunta työrintamalla? Hae hierojakoulutukseen ja hanki itsellesi uusi ammatti alle vuodessa! Haku on nyt käynnissä tammikuussa 2021 alkaviin monimuotoryhmien koulutuksiin Seinäjoella, Jyväskylässä ja Porvoossa.

Monimuoto- eli viikonloppuopinnot ovat loistava vaihtoehto niille, jotka haluavat opiskella joko oman työnsä ohella tai jostain muusta syystä osa-aikaisesti.

Opintojen laajuus on lähes sama suoritettuina opintoina kuin päiväopinnoissa, mutta opiskelu on itsenäisempää ja vaatii enemmän opiskelua myös kouluajan ulkopuolella. Viikonloppuryhmän opiskelijoilla mm. asiakasharjoittelun osuutta on vähemmän kuin päiväryhmän opiskelijoilla.

Lukuvuosi alkaa joko elokuussa tai tammi-helmikuussa. Lähiopetusjaksot pidetään pääsääntöisesti kaksi kertaa kuukaudessa perjantai-iltaisin (klo 16-20), lauantaisin ja sunnuntaisin (klo 9-17). Lähijaksot sisältävät koulun klinikalla tehtävän työharjoittelun. Viikonloppuopintojen kokonaiskesto on hiukan alle 11 kuukautta.

Täydennä osaamistasi upeilla lisäopinnoilla! Suomen Hierojakoulut tarjoavat monipuolisesti erilaisia lisäkoulutusmahdollisuuksia. Voit täydentää hierojaopintojasi esimerkiksi urheiluhieronnan, kuntosalivalmentajan, Firstbeat hyvinvointiasiantuntijan ja Fysioterapian lisäopinnoilla.

Suomen Hierojakouluissa voit valita erilaisia lisäopintoja perusopintojesi oheen juuri oman kiinnostuksesi mukaisesti. Valittavana on urheiluhierojan, kuntosalivalmentajan, Firstbeat hyvinvointiasiantuntijan sekä fysioterapian lisäopintoja. Kaikki lisäosat tukevat erinomaisesti toisiaan ja kehittävät osaamistasi tulevana terveydenalan ammattilaisena. Voit suorittaa lisäopintoja kaikissa kahdeksassa koulussamme.

LUE LISÄÄ LISÄKOULUTUKSISTA >

HAE MUKAAN!

Monimuotoryhmät alkavat 8.1.2021 Seinäjoella, Jyväskylässä ja Porvoossa. 

Monimuotoryhmän peruskoulutuksen hinta on 3190€. Peruskoulutus on mahdollista maksaa 1, 3 tai 10 erässä. Valitut lisäkoulutukset on mahdollista maksaa 1, 2 tai 3 erässä. Hinta sisältää opetuksen, materiaalit ja paidan.

HAE MUKAAN KOULUTUKSEEN >