fbpx

Opiskele hierojan ammatti vuodessa!

Suomen Hierojakouluilla voit opiskella hierojan ammattitutkinnon joko päivä- tai monimuoto-opintoina, juuri miten sinulle parhaiten sopii.

 

Sinustakin koulutettu hieroja?

Suomen Hierojakoulujen tarjoamat opinnot valmentavat opiskelijan hieronnan ammattitutkinnon näyttökokeiden suorittamiseen.

Hieronnan ammattitutkinnon suorittanut henkilö voi työskennellä hierojana itsenäisenä̈ yrittäjänä̈ tai toisen yrityksen palveluksessa sosiaali-, terveys- ja liikunta-alalla. Terveydenhuollon ammattihenkilö (Koulutettu hieroja) on hierontatyössään vapautettu arvonlisäverosta.

Ohjaamme opiskelijamme lukuvuoden aikana hieronnan ammattitutkinnon näytöistä ja tutkintotodistuksien myöntämisestä vastaavan SAMIedun näyttökokeisiin. Näyttökokeet suoritetaan Suomen Hierojakoulujen toimipisteissä.

Valitse miten haluat opiskella!

Päiväopintoina

Koulutuksen kesto n. 10kk

Lähiopetusta arkisin n. 7h

Opinnot koululla arkipäivisin

Porvoo ja Kotka 1900 €
Muu Suomi 2500 €

(sis. varausmaksun, opetuksen, materiaalit ja paidan)

Maksa erämaksulla

Monimuoto-opintoina

Koulutuksen kesto n. 11kk

Opiskele töiden ohessa viikonloppuisin

Lähijaksot 2krt/kk pe-su

Porvoo ja Kotka 2600 €
Muu Suomi 3200 €

(sis. varausmaksun, opetuksen, materiaalit ja paidan)

Maksa erämaksulla

Mitä aiemmin haet, sen edullisempi koulutuksesi on!

Älä jätä hakua viime tippaan – saat alennuksen koulupaikastasi, jos haet ajoissa!

1.9. – 28.2. Alennus -500 €
1.3. – 31.5. Alennus -300 €

Päivisin tapahtuva opiskelu on ylivoimaisesti  suosituin opiskelumuoto kouluillamme, sillä  70% oppilaistamme hakeutuu päiväopiskelijoiksi kouluihimme.

Opiskelu on intensiivistä ja täyspäiväistä, mutta se antaa kymmenessä kuukaudessa hyvät valmiudet toimia alalla. Opintoihin ei sisälly  erillisiä etäopintoja, vaan opiskelu ja harjoittelu tapahtuu ohjatusti kouluajalla. Päiväryhmässä lähiopetusta on arkisin 7h/päivässä ja se sisältää koulun klinikalla tehtävän työharjoittelun. Lukuvuosi alkaa joko elokuussa tai helmikuussa. Hierojan opinnot päiväopintoina kestävät 10 kuukautta.

 

Monimuoto- eli viikonloppuopinnot ovat loistava vaihtoehto niille, jotka haluavat opiskella joko oman työnsä ohella tai jostain muusta syystä osa-aikaisesti.

Opintojen laajuus on lähes sama suoritettuina opintoina kuin päiväopinnoissa, mutta opiskelu on itsenäisempää ja vaatii enemmän opiskelua myös kouluajan ulkopuolella. Viikonloppuryhmän opiskelijoilla mm. asiakasharjoittelun osuutta on vähemmän kuin päiväryhmän opiskelijoilla.

Lukuvuosi alkaa joko elokuussa tai tammi-helmikuussa. Lähiopetusjaksot pidetään pääsääntöisesti kaksi kertaa kuukaudessa perjantai-iltaisin (klo 16-20), lauantaisin ja sunnuntaisin (klo 9-17). Lähijaksot sisältävät koulun klinikalla tehtävän työharjoittelun. Viikonloppuopintojen kokonaiskesto on hiukan alle 11 kuukautta.

Opetuksen tueksi olemme tuottaneet omat anatomian ja fysiologian oppikirjat, jotka noudattavat johdonmukaisesti opetuksen tavoitteita ja etenemistä.

Muita oppimateriaalejamme ovat mm. monipuolinen anatomian applikaatio sekä kattava digitaalinen opiskeluympäristö. Lisäksi kouluillamme on paljon muuta opiskeluja tukevaa materiaalia, kuten käsikirjasto sekä lukuisia ”Kalleja” eli luurankoja käytännön opetuksen tueksi.

 

Laadukas opetus ja laaja asiakaskunta!

Valmennamme opiskelijamme hierojan ammattitutkintokuntoon 10-11 kuukaudessa. Lähiopiskeluun sisältyvä klinikkaharjoittelu antaa hyvän perehdytyksen hierontaklinikan arkeen sekä hierojan käytännön työhön.  Kouluillamme on aina henkilökunta paikalla varmistamassa potilasturvallisuuden sekä auttamassa opiskelijaa kaikissa hänen opintojensa varrella esiin nousevissa kysymyksissä.

Opinnot on suunniteltu laajuudeltaan vastaamaan tutkinnon vaatimuksia niin, että opiskelijalla on erinomaiset valmiudet menestyä alalla meiltä valmistuttuaan.

 

Oppilaamme ovatkin kiiteltyjä hyvistä kädentaidoistaan: 75 000 tyytyväistä hieronta-asiakastamme ympäri Suomen kertovat omaa tarinaansa opetuksemme tasosta!

Kysyttävää hakuprosessista tai koulutuksesta?

Täytä oheinen lomake tai ota yhteyttä hakemuksia käsittelevään opettajaan Marko Koposeen
marko.koponen@suomenhierojakoulut.fi tai puh. (arkisin klo 9-17) 044 901 6877.

    Haluan vastauksen..