Sinustakin hieroja?

Hierojaopinnot sopivat monelle! Tässäpä muutama esimerkki kuinka monelle hierojan koulutuksesta on hyötyä!

 

Hierojan ammattiin aikovalle

Vuoden kestävä peruskoulutus tarjoaa monipuoliset eväät hierojan ammatista kiinnostuneelle. Koulutuksen päätyttyä opiskelijalla on erinomaiset perusedellytykset ammatinharjoittamiseen. Näyttökokeet hyväksytysti suorittanut opiskelija on oikeutettu käyttämään nimikesuojattua ammattinimikettä: Koulutettu hieroja. Koulutettu hieroja ei maksa arvonlisäveroa hoitomaksuistaan.

Uudelleen kouluttautuvalle

Uutta potkua työelämään! Uudelleen kouluttautumista harkitseva voi suorittaa koulutuksen joko viikonloppuopintoina tai kokopäiväopiskeluna esimerkiksi vuorotteluvapaalla. Koulutuksen jälkeen hierojan ammattia voi lähteä harjoittamaan oman toiminnan ohella ja halutessaan siirtyä toimimaan kokopäiväisenä hierojana.

Fysioterapeutiksi tähtäävälle

Suomen Hierojakoulut Oy:n kaikissa kouluissa on mahdollista suorittaa myös fysioterapian opintoja hierojakoulutuksen ohessa. Tämä mahdollisuus avautui ensimmäisen kerran syksyllä 2019 alkavilla kursseilla opettajiemme korkean koulutustason ansiosta.

Opinnot suoritetaan yhteistyössä Jyväskylän avoimen ammattikorkeakoulun kanssa, ja ne voidaan hyväksi lukea koulujen toteutussuunnitelmista riippuen  fysioterapiaopintoja järjestävissä ammattikorkeakouluissa Suomessa.

Ylioppilaalle tai ammattiin valmistuneelle

Hierojakoulutus on hyvä vaihtoehto välivuotta suunnittelevalle ylioppilaalle, joka haluaa itselleen ensimmäisen ammatin. Koulutus sopii erinomaisesti lisäammatiksi ammattikoulun käyneelle esim. lähihoitajalle tai jalkahoitajalle.

Urheilijalle tai urheiluvalmentajaksi aikovalle

Kehon fysiologian ja anatomian ymmärtäminen luovat menestymisen edellytyksiä niin urheilijalle kuin urheiluvalmentajaksi aikovallekin. Hierojakoulutuksen myötä urheilijat ja valmentajat voivat saavuttaa parempia ammatillisia ja urheilullisia suorituksia. Koulutus on hyvä pohja myöhemmin tapahtuvaan liikunta-alan koulutukseen.

Maksa opinnot miten sinulle sopii

Voit maksaa hierojakoulutuksen peruskoulutuksen sekä lisäkoulutukset myös osamaksulla!

10 syytä, miksi opiskella hierojaksi!

Miksi hierojakoulutus on hyvä juttu? Kysyimme opiskelijoiltamme, valmistuneilta ammatinharjoittajilta ja opettajiltamme, miksi hierojaopinnot kannattavat. Keräsimme vastauksista kymmenen kohdan listan erinomaisia syitä.

  1. Valmis hierojan ammattitutkinto vuodessa ja mahdollisuus erikoistua esim. urheiluhierojaksi.
  2. Lisääntyvien niska-hartia-vaivojen myötä hierontapalveluja tarvitaan yhä enemmän.
  3. Opit tuntemaan anatomiaa ja ymmärtämään ihmiskehoa.
  4. Työ ei ole tylsää vaan ihmisläheistä ja sosiaalista.
  5. Mahdollisuus harjoittaa ammattia joustavasti missä tahansa – sopii myös reissaavalle.
  6. Saat jo koulussa asiakaskontakteja – helppo jatkaa yrittäjänä.
  7. Hierojakoulu valmentaa jatko-opiskeluun, kuten fysioterapeutin tai liikuntalääketieteen opintoihin.
  8. Hierojan koulutus tukee urheilua, harjoittelua ja valmennusta.
  9. Opiskelu hierojan ammattiin on hyvä vaihtoehto välivuodelle.
  10. Pääset auttamaan ihmisiä ja tuottamaan hyvinvointia muille.