Meillä voit valita!

Hinnoittelemme palvelumme sen mukaan, mikä on hierojan työkokemus alalla. Näin haluamme tuoda selkeyttä ja läpinäkyvyyttä palveluihimme.

 

Valitse haluamasi palveluntarjoaja

Opiskelijamme: Hierojakoulutuksen kesto on noin vuosi. Syyslukukaudella opiskelijoiden aloittaessa asiakashierontoja, opiskelijoiden tiedot ja taidot antavat mahdollisuuden turvalliseen, ”perusterveen” asiakkaan hierontaan. Opiskelijoiden tekemä asiakastyö on aina hieronnan ammattilaisten toimesta valvottua.

Syyslukukauden edetessä opiskelijoiden tiedot ja taidot karttuvat jatkuvasti; he oppivat perushierontaotteiden lisäksi työkaluja kuten esimerkiksi mobilisoivaa hierontaa, kylmä- ja lämpöhoitoja, kinesioteippausta ja passiivisia venytyksiä. He oppivat tuntemaan laajemmin myös tuki- ja liikuntaelinvaivoja sekä kansansairauksia.

Kevätlukukaudella opiskelijoiden työkokemus on karttunut jo paljon, ja kevään edetessä siirrytään syventämään saatua oppia, ja perehtyminen tarkemmin nivelten ongelmiin ja niiden hoitamiseen alkaa.

Valmistuneet hierojamme: Koulutetut hierojamme, joilla on alle vuoden työkokemus alalta. Hierojiemme peruskoulutukseen  kuuluvat mm. mobilisoiva hieronta, sidekudoskäsittelyt ja poikittaiskäsittelyt, joita hierojamme käyttävät asiakkaan hoidossa tilanteen mukaan. Ammattilaisillamme on usein myös lisäkoulutuksia ja he käyttävät tekniikoita palvelussaan, vaikka tekniikoita ei ole tuotteena erikseen mainittu. Valmistuneiden hierojiemme lisäkoulutukset näet ajanvaraussivullamme jokaisen palveluntarjoajan nimen kohdalta klikkaamalla.

Ammattilaisemme: Yli vuoden työkokemus kokopäiväisenä hierojana antaa lisää kädentaitoja. Usein myös lisäkoulutukset tuovat lisää kokemusta ja tietoa vaivojen hoitoon. Ammattilaistemme lisäkoulutukset näet ajanvaraussivullamme jokaisen palveluntarjoajan nimen kohdalta klikkaamalla.

Opettajamme: Opettajillamme on pitkä ja vankka kokemus hoitoalalta. Usein heillä on myös muita tutkintoja sekä lisäkoulutuksia, ja sitä kautta laajempi valikoima työkaluja vaikeiden ongelmien ratkaisemiseksi. Näin heidän tietämyksensä alalta sekä tekniikkavalikoimansa ongelmien ratkaisemiseksi on korkealla tasolla.

Hoitotekniikat ja palvelunkuvaukset

Hierojiemme peruskoulutukseen kuuluvat mm. mobilisoiva hieronta, sidekudoskäsittelyt ja poikittaiskäsittelyt, joita hierojamme käyttävät asiakkaan hoidossa tilanteen mukaan. Raajanivelten liikkuvuus on opintokokonaisuus, jonka opiskelijamme suorittavat kaikilla kouluillamme. Mikäli asiakkaalla on ongelmia raajanivelissä kuten ranne, kyynärpää, olkapää, nilkka, polvi tai lonkka, käsittelyyn voidaan liittää hieronnan lisäksi nivelkäsittelyä kuten esim. nivelmobilisaatiota. Tekniikoita yhdistelemällä saavutetaan paras mahdollinen hoitotulos.

Ammattilaisemme ovat käyneet usein myös lisäkoulutuksia ja he käyttävät tekniikoita palvelussaan, vaikka sitä ei ole tuotteena erikseen mainittu. Jokaisen palveluntarjoajan erikoisosaaminen on näkyvillä ajanvaraussivujemme henkilö kuvauksista. Omiksi hoidoikseen hinnoitellut erikoishoidot ovat hinnastossamme erillisisiä palveluita.

Hierontapalvelumme

Klassinen hieronta rentouttaa lihaksia sekä lievittää erilaisia kiputiloja kehossa. Asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan hieronta voi olla rentouttavaa tai jonkin alueen perusteellisempaa käsittelyä tarkoituksena poistaa mm. lihaskireyksiä ja niiden mukanaan tuomia ongelmia.

Urheiluhieronta poikkeaa klassisesta hieronnasta siten, että siinä huomioidaan urheilijan sen hetkinen valmennus- ja kilpailusuunnitelma. Urheiluhieroja ymmärtää urheilufysiologian perusteet ymmärtääkseen valmentamisen keskeisiä lainalaisuuksia ja erilaisten hierontatekniikoiden vaikutuksia eri harjoituskausilla. Hieronta voi olla esimerkiksi suoritukseen valmistavaa tai siitä palauttavaa. Hieronta sisältää tutkimisen, hieronnan sekä tarvittavat lihasvenytykset kotihoito-ohjeineen. Hierontakäsittelyt sisältävät perinteisen klassisen hieronnan ohella asiakkaan tarpeiden mukaan mobilisoivaa hierontaa sekä triggerpistekäsittelyä. Lue lisää urheiluhieronnasta >

Mobilisoivalla hieronnalla vaikutetaan pehmytkudosten lisäksi myös niveliin sekä nivelkapseleihin, jolloin hoidolla on myös nivelliikkuvuutta ylläpitävä tai edistävä vaikutus.

Sidekudoskäsittelyillä ja jänteisiin kohdistuvilla poikittaiskäsittelyillä saadaan entisestään kudoksiin lisää liikkuvuutta. Tekniikat merkittävässä asemassa kehon optimaalisen toiminnan ja liikkuvuuden ylläpitämisessä. Se kuuluu kaikkien hierojiemme perusammattitaitoihin ja sisältyy tarvittaessa hoitoon.

Triggerpistekäsittelyssä keskitytään lihasten triggerpisteisiin, jotka ovat erittäin herkkiä paineessa, liikkeessä tai venytyksessä kipua aiheuttavia pisteitä lihaksessa. Triggerpiste on tunnustellessa kipeä, ja se voi säteillä kipua pitkänkin matkan päähän kehossa. Näitä pisteitä sekä niitä ympäröiviä alueita käsittelemällä jännitys ja kipu saadaan laukeamaan. Tutkimuksissa on todettu että noin 85% potilaista, joilla on kroonista kipua, on myös kipuoireisto jonka aiheuttajana on triggerpiste. Aktivoitunut triggerkipu lisää alueella lihasjännitystä, heikentää verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Tällainen triggerpiste voi ylläpitää kroonista kipua jopa vuosien ajan.