Opiskele Urheiluhierojaksi (EAT)

Suomen Hierojakouluilla valmistuttuasi koulutetuksi hierojaksi voit jatkaa maksutta hieronnan erikoisammattitutkintoon valmentavaan koulutukseen, jossa erikoistut Urheiluhierojaksi (EAT).

Suomen Hierojakouluilla valmistuttuasi koulutetuksi hierojaksi voit jatkaa maksutta hieronnan erikoisammattitutkintoon valmentavaan koulutukseen, jossa erikoistut Urheiluhierojaksi (EAT). Vain erikoisammattitutkinnon suorittanut henkilö voi käyttää (EAT)-liitettä.

Koulutuspaikkakunnat: Helsinki, Tampere, Turku, Lahti, Seinäjoki, Oulu, Jyväskylä ja Kuopio

Urheiluhieronta on yksi hierontahoitojen osa-alue, jolla on erittäin tärkeä rooli urheilijan harjoitus- ja kilpailukaudella. Usein urheiluhierontaa käytetään palauttavana menetelmänä kovan fyysisen rasituksen jälkeen, toisaalta se on myös aktivoivaa ja valmistavaa käsittelyä urheilijan valmistautuessa harjoitukseen tai kilpailusuoritukseen.

Urheiluhieronnalla myös vähennetään kehossa ja lihaksissa tuntuvaa kipua, jolloin sitä käytetään yhtenä hoitomenetelmänä urheilijan kuntoutusprosessissa sekä urheiluvammojen ennaltaehkäisyssä. Käsittelyissä rentoutetaan lihaksia ja tehostetaan elimistön aineenvaihduntaa sekä verenkiertoa erilaisia hierontatekniikoita käyttäen.

Nimestään huolimatta urheiluhieronta sopii kaikille – asiakkaan ei tarvitse olla kilpaurheilija. Urheiluhieronnan otteet ovat sovellettavissa muun muassa lihaskireyksien hoitoon. Urheiluhieronnasta hyötyvät myös saliharrastajat, sillä hieronta nopeuttaa lihasten palautumista harjoittelun jälkeen.

Polku urheiluhieronnan erikoistumisopintoihin

  1. Suorita hieronnan ammattitutkinto 10 — 13 kuukaudessa. Voit opiskella elämäntilanteesi mukaan joko arkisin tai viikonloppuopintoina. Halutessasi voit suorittaa samalla myös personal trainerin sertifikaatin.
  2. Työllisty heti valmistuttuasi Terveystalo Rela-hierojille. Voit jäädä töihin opintojen aikana tutuksi tulleeseen työyhteisöön ja kerryttämäsi vakituisen asiakaskunnan pariin, tai valita minkä tahansa muun Rela-hierojien 80 toimipisteestä ympäri Suomen!
  3. Jatka maksutta urheiluhierojakoulutukseen. Koulutus on maksuton yrittäjän oppisopimuskoulutus, joten sinun tulee tehdä töitä yrittäjänä vähintään 25 h/vko. Rela-hierojilla tämä vaatimus täyttyy helposti. Urheiluhierojakoulutus koostuu neljästä kuusi kuukautta kestävästä osa-alueesta, joiden suoritusjärjestys on vapaa: Voit siis jatkaa opintoja suoraan!

Miksi urheiluhierojaksi kannattaa opiskella Suomen Hierojakouluilla?

  1. Valmennamme sinut erikoisammattitutkintoon, jolloin voit käyttää liitettä (EAT). Tämä lisää ammattitaidollesi kysyntää, sillä osa asiakkaista etsii juuri erikoisammattitutkinnon suorittanutta hierojaa.
  2. Hieronnan erikoisammmattitutkinto vaatii mm. hieronnan alan yrittäjyyttä keskimäärin 25 h/vko. Valmistuttuasi hierojaksi sisaryrityksellämme Rela-hierojat Terveystalolla on sinulle valmis työpaikka (ja asiakaskunta), jolloin tuntimäärä täyttyy taatusti!
  3. Meillä hieronnan erikoisammattitutkinto on maksuton yrittäjän oppisopimuskoulutus.
  4. Opinnot voi suorittaa jopa kahdeksalla paikkakunnalla ympäri Suomen: Helsingissä, Lahdessa, Tampereella, Turussa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Oulussa sekä Seinäjoella. Muutto koulun perässä ei kuitenkaan ole välttämätön, sillä lähiopetusta on vain muutamana päivänä viikossa. Joutuessasi matkustamaan olet oikeutettu päivärahaan.
  5. Panostamme opetuksen laatuun: Kouluttajamme ovat tarkoin valikoituja alan huippuosaajia.