Hierojakoulutus kiinnostaa: 10 syytä valita Suomen Hierojakoulut

Hierojan ammattitutkintoon valmentavia yrityksiä on Suomessa jo useita, ja niiden välillä voi olla hankala tehdä valintoja. Listasimme 10 syytä, miksi opiskelijamme ovat valinneet Suomen Hierojakoulut

Hierojan ammattitutkintoon valmentavia yrityksiä on Suomessa jo useita, ja niiden välillä voi olla hankala tehdä valintoja. Listasimme 10 syytä, miksi opiskelijamme ovat valinneet Suomen Hierojakoulut:

1. Panostamme opetuksen laatuun

Suomen Hierojakouluilla sekä opettajamme että vierasluennoitsijat ovat tarkkaan valikoituja, alan parhaita ammattilaisia. Osalla opettajista on myös hierojan ammattia tukevia lisäkoulutuksia, kuten fysioterapeutin tai naprapatian tutkinnot, jotka tuovat erilaista näkökulmaa hieronnan opetukseen. Lähiopetuksen tukena käytämme modernia vekko-oppimisalustaa. Olemme tuottaneet hierojan opiskelijan oppikirjat itse.

2. Opiskelijamme työllistyvät Terveystalo-konserniin heti koulun penkiltä

Olemme osa Terveystalo-konsernia. Konserniin kuuluu myös Rela-hierojat Terveystalo, jonka vastaanotoissa opiskelijamme suorittavat työharjoittelun. Valmistuttuaan opiskelijamme voivat halutessaan jatkaa työskentelyä Rela-hierojilla. Rela-hierojat on Suomen suurin hieronta-alan ketjuyritys ja alan kiistaton markkinajohtaja! Rela-hierojilla on lukuisia tyytyväisiä asiakkaita, mikä tekee siitä hierojien keskuudessa hyvin halutun työllistäjän.

3. Voit opiskella hierojakoulutuksen yhteydessä myös personal traineriksi

Lisäkoulutuksiimme kuuluu personal trainerin sertifikaatti, jonka voit suorittaa vuodessa hierojakoulutuksen ohessa. Lue lisää hierojan ja personal trainerin ammatin yhdistämisestä täältä >

4. Voit opiskella myös viikonloppuopintoina

Opiskelijamme voivat valita, opiskelevatko arkisin vai viikonloppuisin (eli monimuoto-opintoina). Monimuoto-opiskelijat opiskelevat lähijaksona vain joka toinen viikonloppu, mutta toisaalta koulutus kestää 2 kuukautta pidempään kuin päiväryhmällä.

5. Voit suorittaa työharjoittelun toisella paikkakunnalla

Kuten mainittua, opiskelijamme suorittavat työharjoittelun Rela-hierojien vastaanotolla. Valittavana on kaikki Rela-hierojien 80 toimipistettä ympäri Suomen! Tämä on erinomainen mahdollisuus ulkopaikkakuntalaiselle opiskelijalle, joka käy koululla vain lähiopetuksessa.

Suomen Hierojakoulujen opetuksen laatu saa kiitosta opiskelijoiden tyytyväisyyskyselyssä

Lue vuoden 2022 opiskelijatyytyväisyyden tutkimusraporttimme

6. Koulutus on edullinen

Koulutus maksaa vain 1200 €, ja sen voi maksaa erämaksuna.

7. Koulumme sijaitsevat keskeisellä paikalla

Koulumme sijaitsevat lähes poikkeuksetta keskustassa tai erinomaisten kulkuyhteyksien päässä siitä. Osa kouluista sijaitsee ostoskeskusten tiloissa, mikä mahdollistaa erinomaiset lounaspaikat ja kulkuyhteydet – laajoja asiakasvirtoja unohtamatta.

8. Kouluillamme on asiakkaiden keskuudessa hyvä maine: Opiskelijamme voivat kartuttaa vakiintunutta asiakaskuntaa jo opiskelujen aikana

Hierojan ammatin oppii vain tekemällä. Koulutukseen kuuluva työharjoittelu suoritetaan aidossa asiakastilanteessa. Opiskelijahierojamme ovat suosittuja, joten opiskelijoidemme ei tarvitse murehtia siitä, että käytännön opiskelua ei tapahtuisi.

9. Opiskelijamme saavat tukea opettajien lisäksi myös kouluilla työskenteleviltä koulutetuilta hierojilta

Opiskelijamme ja Rela-hierojien työntekijät työskentelevät tiiviissä yhteistyössä samalla vastaanotolla. Opiskelijat pääsevät siis heti mukaan ammattilaisten arkeen, ja saavat heiltä kullanarvoisia vinkkejä opiskelun tueksi. Jos opiskelija ei suorita työharjoittelua koulun tiloissa, hänelle nimetään koulutetuista hierojista sopiva mentori auttamaan asiakastöiden sujumisessa.

10. Voit jatkaa maksutta hieronnan erikoisammattitutkintoon valmentavaan koulutukseen, josta erikoistut Urheiluhierojaksi (EAT)

Heti valmistuttuasi voit jatkaa hieronnan erikoisammattitutkintoon. Kuka tahansa voi kutsua itseään urheiluhierojaksi, mutta vain erikoisammattitutkinnon suorittanut voi käyttää nimikettä Urheiluhieroja (EAT). Koulutus on täysin maksuton yrittäjän oppisopimuskoulutus, ja se suoritetaan hierojan työn ohella!